Gündem Gamsız Hayat dizisi ne zaman başlayacak?

Gamsız Hayat dizisi ne zaman başlayacak?

16.09.2015 - 08:58 | Son Güncellenme:

Ekranların merakla beklenen dizisi Gamsız Hayat dizisinden ilk fragmanlar yayınlandı. Peki Gamsız Hayat dizisi konusu nedir kimler oynuyor? İşte Show TV’nin yeni dizisi Gamsız Hayat ve hakkında merak edilenler...

Gamsız Hayat dizisi ne zaman başlayacak

Show TV’nin yepyeni dizisi Gamsız Hayat’tan ilk fragmanlar yayınlandı. Show TV’nin en iddialı dizilerinden Gamsız Hayat’ın kadrosuna yeni isimler katıldı. Ünlü oyuncu Itır Esen, sanat dünyasının genç yeteneklerinden Dilara Öztunç, Güzide Arslan ve Hakan Ummak dizide önemli roller üstlenecekler.



Yapımcılığını, ekranlarda rating rekorları kıran birçok diziye imza atan Koliba Film’in üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Hakan Gürtop üstleniyor.

Aşk, entrika, ihtiras ve tuzaklara karşı meydan okuyan gençlerin amansız mücadelesini ekranlara yansıtacak Gamsız Hayat, yeni sezonda izleyicilerin ilgi odağı olacak.

Gamsız Hayat’ın, başrollerini Ceyda Ateş, Ali Aksöz ve Ahmet Rıfat Şungar paylaşıyor. Show TV’nin merakla beklenen dizisinin zengin kadrosunda ise Itır Esen, Dilara Öztunç, Güzide Arslan, Hakan Ummak, Alara Bozbey ve Kenan Acar rol alıyor.



Koliba Film imzalı, yönetmen koltuğunda Hakan Gürtop oturacağı, aşk, entrika, ihtiras ve tuzaklara karşı meydan okuyan gençlerin amansız mücadelesini anlatacağı dizinin oyuncu kadrosunda, Ceyda Ateş, Ali Aksöz, Ahmet Rıfat Şungar, Dilara Öztunç, Güzide Arslan, Hakan Ummak, Alara Bozbey ve Kenan Acar gibi isimler yer alacak.

SHOW TV’DEN YENİ DİZİ: GAMSIZ HAYAT

Her sezon imza attığı yapımlarla rating rekorları kıran Koliba Film yeni sezonda Show TV için yeni bir diziye daha başlıyor. Ceyda Ateş’in yeniden ekrana döneceği Gamsız Hayat yeni sezonda Show ekranlarında olacak. Dizinin başrol oyuncuları da belli oldu. Gamsız Hayat’ta Ceyda Ateş, Ali Aksöz, Ahmet Rıfat Şungar başrolleri paylaşacak. Aşk, entrika, ihtiras ve tuzaklara karşı meydan okuyan gençlerin amansız mücadelesi… Gamsız Hayat, yeni sezonda ekranlarda fırtınalar estirecek, ilgi odağı olacak.

Diziye, Benim İçin Üzülme dizisinde rol alan Alara Bozbey ile Amerika’da FOX kanalında yayınlanan ‘The Following’ dizisinde ufak bir rol alan ve daha sonra ‘Medcezir’ dizisindeki ‘Murat’ karakteri ile karşımıza çıkan Kenan Acar dahil oldu.

Dizide; Itır Esen, Dilara Öztunç, Güzide Arslan ve Hakan Ummak gibi isimler de rol alacak.