Gaziantep Gaziantep'te Kadın Derneği Başkanının Kaçırılıp Darbedildiği İddiası

Gaziantep'te Kadın Derneği Başkanının Kaçırılıp Darbedildiği İddiası

18.09.2017 - 18:54 | Son Güncellenme:

Cumhuriyet Kadınları Derneği Şube Başkanı Çete'yi iş yerinden kaçırarak darbettikten sonra hastaneye bıraktıkları öne sürülen şüpheliler, gözaltına alındı

Gaziantepte Kadın Derneği Başkanının Kaçırılıp Darbedildiği İddiası

GAZİANTEP (AA) - Cumhuriyet Kadınları Derneği Gaziantep Şube Başkanı Sevilay Kale Çete'nin, 3 kişi tarafından kaçırılarak darbedildiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Sevilay Kale Çete'nin Batıkent Mahallesi'ndeki iş yerine gelen 3 kişi, henüz belirlenemeyen bir nedenle kendisi ile kızını darbetti.

Sevilay Kale Çete'yi bir araçla kaçıran zanlılar, boş bir arazide yeniden darbettikten sonra araçla Şehit Kamil Devlet Hastanesine bırakarak kaçtı.

Burada ilk müdahalesi yapılan Çete, sevk edildiği özel bir hastanede ameliyata alındı. Kafasına darbe alan Çete'nin, kolunda da kırık olduğu öğrenildi.

Çete, hastanede AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün öğle saatlerinde Batıkent Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde bulunan iş yerine, eski çalışanı A.K'nin yanında 2 kişi ile geldiğini söyledi.

Burada kendisi ile kızını darbeden 3 kişi tarafından bir araca bindirilerek kaçırıldığını anlatan Çete, "A.K ve yanındaki iki kişi beni araçla hatırlamadığım bir yere götürdü. Beni burada da dövdükten sonra Şehitkamil Devlet Hastanesine bıraktılar." dedi

Haberin Devamı

Olayın ardından polis, A.K ile biri kadın 3 kişiyi gözaltına aldı.