Gündem Kara Sevda dizisi yeni fragmanı ile ekrana kilitledi-izle

Kara Sevda dizisi yeni fragmanı ile ekrana kilitledi-izle

10.09.2015 - 14:16 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin yeni dizisi Kara Sevda başlamadan fragmanlarıyla büyük ses getirdi. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün başrolünde yer aldığı Kara Sevda 4. fragmanını haberimizde izleyebilirsiniz. İşte Kara Sevda ile ilgili merak ettikleriniz..

Kara Sevda dizisi yeni fragmanı ile ekrana kilitledi-izle

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yapacağı, senaristliğini Anıl Eke ve Özlem Yılmaz'ın üstlendiği dizi; uzak dünyaların insanları Kemal (Burak Özçivit) ile Nihan'ın (Neslihan Atagül) mucizevi aşk hikayesini konu alacak.

Haberin Devamı

Yeni sezonun çok konuşulacak yapımları arasında yer alacak olan "Kara Sevda" dizisi Star TV'de ekrana gelecek.

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olacak Kara Sevda; birbirine çok yakın ama bir o kadar uzak iki dünyaya ait olan iki gencin mucizelerle dolu aşk hikayesini ekrana taşıyacak.

Dizide; Burak Özçivit ailesinin tüm umutlarını yüklediği maden mühendisliği öğrencisi olan Kemal'e, Neslihan Atagül ise neşeli, hayat dolu, imtiyazlar içinde büyüdüğü zengin ve pırıltılı hayata hep biraz mesafeli olan Nihan karakterine hayat verecek.

Senaryosunu Özlem Yılmaz ve Anıl Eke'nin yazdığı, yönetmenliğini ise Hilal Saral'ın üstlendiği Kara Sevda yeni sezonda Star TV'de ekrana gelecek.

BURAK ÖZÇİVİT MADEN MÜHENDİSİ!

Haberin Devamı

Burak Özçivit'in bir maden mühendisini canlandıracağı dizinin ilk sahnelerinin çekimleri Zonguldak'ta bir maden ocağında gerçekleşti.

Yeni sezonun çok konuşulacak yapımları arasında yer alacak olan "Kara Sevda" dizisi Eylül ayında Star TV'de ekrana gelecek.