Samsun GENÇ: “AK PARTİ MİLLETİN TA KENDİSİDİR”

GENÇ: “AK PARTİ MİLLETİN TA KENDİSİDİR”

07.05.2015 - 18:50 | Son Güncellenme:

.

GENÇ: “AK PARTİ MİLLETİN TA KENDİSİDİR”

Genel seçim öncesi AK Parti’ye destek turuna çıkan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “AK Parti milletin değerlerini yansıtan, milletin içinden çıkan bir partidir. AK Parti milletin ta kendisidir” dedi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 7 Haziran öncesi AK Parti’ye destek gezilerini sürdürüyor. Her gün farklı yerlerde vatandaşlarla buluşan Başkan Genç, dün de ilk önce Hacıismail Mahallesi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda mahalle sakinleri ile bir araya geldi. AK Parti Milletvekili Adayları Ahmet Demircan ile Kamuran Özden’in de katıldığı programda vatandaşlarla sohbet eden Genç, mahalle halkından 7 Haziran’da istikrarın devamı ve 2023 hedefleri için AK Parti’ye destek vermelerini istedi.
DEVGERİŞ’TE MİTİNG
Bir günde birçok yere giderek yoğun bir program gerçekleştiren Genç, akşam ise Devgeriş Mahallesi’nde düzenlenen mitingde, vatandaşlara hitap etti. Milletvekili Adayı Ahmet Demircan’ın da katıldığı mitingde yaptığı konuşmada 7 Haziran seçimlerini "kritik" olarak değerlendiren Başkan Genç, Türkiye’nin önünü keserek, ayağına zincir vurmaya çalışanlara milletin sandıkta gereken dersi vereceğine inandığını söyledi. Genç, "AK Parti’yle, milletin arasına girmek isteyenler AK Parti karşıtlığında birleştiler. Ama şunu unutmasınlar milletle bizim aramıza kimse giremez. Çünkü AK Parti milletin değerlerini yansıtan, milletin içinden çıkan bir partidir. AK Parti milletin ta kendisidir" şeklinde konuştu.
“7 HAZİRAN TÜM MAZLUM COĞRAFYALAR İÇİN ÖNEMLİ”
Türkiye’nin, dünya mazlumları için önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti, bütün dünyadaki mazlumlara, ezilen insanlara sahip çıkmaktadır. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve AK Parti bu bakımdan onurlu bir duruş sergilemektedir. Türkiye, bölgesinde lider bir ülkedir. Bu bakımdan Türkiye’nin istikrarı ve güçlü olması tüm mazlum coğrafyalar için önemlidir. Olaya geniş bir perspektiften bakmak gerekiyor. Türkiye’nin bu seçimlerden çok güçlü çıkması gerekiyor. 7 Haziran seçimleri, sadece Türkiye’nin değil, mazlumların kaderinin belirleneceği bir seçimdir" diye konuştu.
“MİLLETİMİZ OYUNLARI YİNE BOZACAKTIR”
AK Parti’nin 7 Haziran’daki genel seçimden de zaferle çıkacağını ve Türkiye’nin büyümesine devam edeceğini ifade eden Başkan Osman Genç, şunları söyledi: “Türkiye her alanda büyüyor ve koşuyor. AK Parti iktidarı boyunca bu hep böyle devam edecek. Bu bakımdan 7 Haziran’da aziz milletimizin ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bir kez daha bozacağına inanıyorum."