Teknoloji Genç yazılımcılardan MLM sektörünün eksikliklerine çözüm getirecek proje

Genç yazılımcılardan MLM sektörünün eksikliklerine çözüm getirecek proje

16.05.2017 - 15:31 | Son Güncellenme:

MasterFi, dünya üzerinde büyük bir pazara sahip olan Multi Level Marketing sektörünün, yıllardır süre gelen problemlerine veya eksikliklerine çözümler getirecek.

Genç yazılımcılardan MLM sektörünün eksikliklerine çözüm getirecek proje

70 yıllık bir geçmişe sahip olan MLM sektörü, şu an dünya üzerinde 140 binden fazla şirket, 1,3 miyara yakın distribütör ve 247 milyar dolarlık bir pazar payına sahip. Ülkemizde ise 10 milyona yakın distribütör bu sektör sayesinde gelir elde ediyor. MLM sektörünün bu hızlı gelişiminin, çeşitli eksiklikleri de beraberinde getirdiğini söyleyen Mesut Polat (MasterFi kurucu üyesi), projenin başlangıç ve gelişim sürecini şöyle açıklıyor:

Haberin Devamı

“Mobil uygulama ve Web Teknolojileri ile hizmet veren MasterFi, doğrudan satış sektörünün MLM ayağına hizmet veriyor. Şu an dünya üzerinde MLM sektörünün genel başarı oranı 2/10. Yani bir distribütör yaptığı 10 tanıtımın ancak 2’sini satış ile sonuçlandırabiliyor. MLM TOOLS adını verdiğimiz ilk konsept sayesinde artık distribütörler aday listelerini hızlı ve pratik bir şekilde oluşturduktan sonra, listedeki her adayının tanıtımlardan önce satış oranlarını, satış oranlarını düşüren fizibiliteleri, satışa etki oranlarını ve satışı gerçekleştirebilmek için her adaya yönelik özel olarak sahada uygulayabilecekleri detaylı çözüm uygulamalarını öğrenebiliyorlar. Üstelik bu analizler distribütörlerin ‘Kendi Yerel Çevre Portföylerine’ göre yapılıyor. BigData ile desteklendirilmiş derin öğrenme ve analiz algoritmaları sayesinde, distribütörlerin sahadan maksimum düzeyde başarılı sonuçlar almasını hedefliyoruz.

Haberin Devamı

Bunun yanında, MLM şirketlerine distribütörlerinin kullanabilmeleri için kendi ürün ve kazanç planlarına yönelik fizibilite değerlendirmelerini hazırlama fırsatı sunuyoruz. Bu sayede şirketler distribütörlerinin başarı oranlarını ve kendi CRM çalışmalarını maksimum düzeye çıkabilecek.”