Ekonomi Gıdanın devleri ‘birlikte gelişim’ için toplanacak

Gıdanın devleri ‘birlikte gelişim’ için toplanacak

26.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yaklaşık 95 milyar TL’lik perakende satış hacmi ve 270 bini aşan istihdamı temsil eden Gıda Perakendecileri Derneği (GPD), “GPD Ortak Gelişim Kongresi” için 3. kez bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Gıdanın devleri ‘birlikte gelişim’ için toplanacak

Kongresi’nde bu yıl “Değişen Müşteri” tartışılacak. Ayrıca “Kazan-Kazan-Kazan” (3K) anlayışı, bu yılki kongrede de ele alınacak.
Kongrede sektörün temel oyuncusu olarak nitelendirilen müşterinin ihtiyaçları, alışkanlıkları ve davranışlarındaki değişiklikler, bunun sektörde yarattığı değişim ele tartışılacak. İstanbul’daki bu büyük buluşmada yaklaşık 800 profesyonelin bir araya gelmesi bekleniyor. Kongre, 11 Ekim’de Wyndham Grand Istanbul Levent’te gerçekleştirilecek.
Tanışma Maratonu
GPD’nin organize ettiği kongrenin üçüncüsünde, ilki geçen yıl düzenlenen ve büyük bir ilgiyle karşılaşan “Tanışma Maratonu”na da yüksek katılım bekleniyor. GPD Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, tüm üyeleriyle Türkiye ekonomisinin başarılı işleyişinde kendi alanlarında herhangi bir duraksamaya yer vermemek için yoğun çalışma içinde bulunduklarını vurguladı.

Yazarlar