Gündem Gizem Kerimoğlu kimdir?

Gizem Kerimoğlu kimdir?

10.05.2016 - 16:45 | Son Güncellenme:

Survivor 2016'da yalnızları oynayan isim Gizem Kerimoğlu kimdir? Tavırlarıyla izleyenleri ikiye bölen başarılı isim Gizem Kerimoğlu'nun özel hayatı çok merak ediliyor. İşte Survivor 2016 yarışmasının başarılı yarışmacısı Gizem Kerimoğlu'nun bilinmeyen yönleri...

Gizem Kerimoğlu kimdir

Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor 2016 yarışmacı kadrosu ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Gizem Kerimoğlu yarışmalardaki başarısı ile ön plana çıkıyor. Peki Gizem Kerimoğlu kaç yaşında? İşte ilgi ile izlenen yarışma programı Survivor 2016'nın başarılı yarışmacısı Gizem Kerimoğlu'nun bilgileri...

Haberin Devamı

GİZEM KERİMOĞLU İNSTAGRAM HESABI

GİZEM KERİMOĞLU KİMDİR?

30 Ekim 1988 İstanbul Fatih doğumlu olan Gizem Kerimoğlu; Bulgaristanda zulumler çekmiş bir Türk göçmen ailesinin kızıdır. Bir erkek kardeşi olan Kerimoğlu; çekirdek bir aileye sahiptir. 2015 yılında Deniz Erdem’den tiyatro oyunculuğu üzerine ders alması ve tiyatroya olan aşırı ilgisi ile oyunculuk deneyimlerine sahip olmak için çalışmaya başlamıştır. 2015 yılının sonlarına doğru 35,5 Akademi de oyunculuk eğitimine devam eden Gizem Kerimoğlu; 1.78 boyunda ve 58 kilodadır.

Gizem Kerimoğlu kimdir

Bir dönem futbol oynayan Gizem Kerimoğlu; bu arada dizilerde oyunculuk yapmaya başlayarak deneyimini artırma çabası içerisindedir. Oldukça dikkat çekici bir fiziğe sahip olan Gizem Kerimoğlu; 2016 Survivor Yarışmasında Gönüllüler takımına seçilmiştir. TV 8 de 7 Şubatta başlayacak yarışma oldukça heyecanlı ve kıyasıya bir mücadele ile devam edecek gibi gözüküyor. Rakiplerin birbirini yenmek için ve ödül oyunları için gösterecekleri mücadelede sinirler gene çok fazla gerilecek.

Haberin Devamı

Her sezon oldukça büyük izleme kitlesi yakalayan; Survivor 2016 macera ve hayatta kalma mücadelesi gösteren yarışmacının galibiyeti ile sonuçlanacak. Bakalım Gizem Kerimoğlu finale çıkabilecek mi?