Gündem Göç Zamanı 15. yeni bölümde ile final şoku yaşanıyor!

Göç Zamanı 15. yeni bölümde ile final şoku yaşanıyor!

06.05.2016 - 11:13 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarında yayınlanan Göç Zamanı final mi yapıyor? 15. bölüm fragmanı yayınlanan dizi Göç Zamanı büyük bir merakla bekleniyor. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları ve Göç Zamanı 15.bölüm fragmanı...

Göç Zamanı 15. yeni bölümde ile final şoku yaşanıyor

Göç Zamanı 30 Ocak 2016 yılında Star TV'de yayın hayatına başlayan, başrolerini Vahide Perçin ve Talat Bulut'un paylaştıkları dizidir. Göç Zamanı, bir annenin; Cennet'in zulümden kaçırdığı çocuklarıyla birlikte bilmeden girdiği bir cehennemde; her biri gözlerinin önünde dağılıp giderken onlara sahip çıkmak için gösterdiği inanılmaz mücadeleyi ve onlar için çırpınışının öyküsünü anlatıyor.

Haberin Devamı

GÖÇ ZAMANI DİZİSİNDE GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Cennet, İstanbul’a dönmeye mücadelesine kaldığı yerden devam etmeye karar vermiştir. Onları bekleyen hayat, eskisinden çok daha zordur ne kalacak yerleri ne de para kazanacakları bir işleri vardır. Fakat bu kez, şans yüzlerine güler. Hiç ummadıkları anda, hiç ummadıkları kişinin yardımıyla evlerine kavuşurlar.

Yılmaz cephesinde de işler yolunda gitmektedir. Yıllardır mahkum olduğu evlilikten kurtulmak üzere, büyük bir işe imza atmanın eşiğindedir. Fakat, arkasına aldığını sandığı rüzgarın onu al aşağı edeceğinden şimdilik habersizdir. Özgür olacağını,Cennet’le yeni bir hayata başlayacağını zannetmektedir ama yanılmaktadır. Cennnet ise hayatını düzene soktuğunu, herşeye sıfırdan ve daha güzel başladığını sandığı anda hiç ummadığı kişiden çok büyük bir darbe alır. Bu, Cennet’in kaldırabileceğinden çok daha büyük bir yıkım yaratacaktır.

Haberin Devamı

Göç Zamanı 15. yeni bölümde ile final şoku yaşanıyor

Göç Zamanı 14. Bölüm - "Seni Seviyorum"

GÖÇ ZAMANI FİNAL MI YAPIYOR?

Star Tv’nin reytinglerde bir türlü istenilen oranlara ulaşamayan Göç Zamanı dizisi ekranlara erken veda ediyor.

Yapımcılığını Limon Film – Hayri Aslan’ın üstlendiği, başrollerinde Vahide Perçin ve Talat Bulut’un yer aldığı dizi cumartesi günü yayın hayatına başlamış, daha sonra ise salı gününe alınmıştı. Salı günü de istenileni veremeyen diziden final kararı çıktı, yarın 14. bölümüyle ekrana gelecek olan dizi haftaya yayınlanacak 15. bölümüyle ekran hayatına veda edecek.