Teknoloji God of War 4 İddiaları Güçleniyor

God of War 4 İddiaları Güçleniyor

09.06.2016 - 13:50 | Son Güncellenme:

PlayStation 4 kullanıcılarının dört gözle bekledikleri oyunlardan biri olan God of War 4, bu kez geliyor olabilir. Konuyla ilgili iddialar bulunuyor…

God of War 4 İddiaları Güçleniyor

PlayStation markasının elinde bulundurduğu en büyük kozlardan biri olan God of War serisi, satışa sunulan tüm halkaları ile beraber epey beğeni kazanan bir oyun oldu. Nitekim en son görücüye çıkan 3. halkası ile beraber de büyük bir kitleye ulaşmış olan yapım, elde ettiği satış miktarı ile büyük bir rekora imza atmayı başarmıştı. Bunun ardından sessizliğe gömülen serinin yapımcısı, ne yazık ki bir türlü 4. oyun için açıklama yapmış değil. Neredeyse yıllardan beri merakla beklenen God of War 4, bu kez gerçekten geliyor olabilir. Zira konu ile ilgili firma cephesinden sızdığı bildirilen bilgilere göre yeni oyun, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan E3 2016 fuarında duyurulmuş olacak. Özellikle etkileyici grafiklerin yolda olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı
Sony Santa Monica Studio İş Başında

Bu zamana kadar birbirinden iddialı ve başarılı yapımlara imza atmış olan Sony Santa Monica Studio, bir kez daha iş başında. Açıklanan bilgilere göre bu zamana kadar bol ödüllü yapımlar ile karşımıza çıkmış olan stüdyo, hiç olmadığı kadar güçlü bir şekilde God of War 4 için kolları sıvamış durumda. Özellikle Sony tarafından gerçekleştirilecek olan E3 konferansına hazırlanan geliştirici ekip, burada bizleri büyüleyecek bir tanıtım için hazırlıklarını tamamlamak üzere.

Henüz Resmi Bir Bilgi Elimizde Yok

Her ne kadar konuyla ilgili büyük bir kitleyi heyecanlandıran bilgiler paylaşılmış olsa da Sony tarafından onaylanan herhangi bir bilginin bulunmadığını hatırlatalım. Şimdiden heyecanlanan ve beklenti içerisine giren PS4 kullanıcıları eğer E3 fuarında GoW 4 duyurusu ile karşılaşmaz ise büyük bir hayal kırıklığı söz konusu olabilir.