Gündem Göğsündeki hortumla oy kullanmaya gitti

Göğsündeki hortumla oy kullanmaya gitti

11.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Antalya’da akciğer kanseri tedavisi gören ve dün akşam saatlerinde yoğun bakımdan çıkan 62 yaşındaki Murat Kamil Atmaca, cumhurbaşkanlığı seçimi için göğsündeki hortumla oyunu kullanmaya gitti.

Göğsündeki hortumla oy kullanmaya gitti

- Antalya: Antalya’da akciğer kanseri tedavisi gören ve dün akşam saatlerinde yoğun bakımdan çıkan 62 yaşındaki Murat Kamil Atmaca, cumhurbaşkanlığı seçimi için göğsündeki hortumla oyunu kullanmaya gitti.
- Hatay: Hatay’ın Samandağ ilçesi Vakıflı Mahallesi’nde yaşayan Ermeni asıllı Türk vatandaşlar ile Afganistan’daki iç savaş nedeniyle Hatay’a yerleşen Özbek kökenli Türkler, cumhurbaşkanı seçimi için oy kullandı.
- Mersin: Tek partili dönemden çok partili sisteme geçişte, 1947’de yapılan muhtarlık seçimlerinin kanunsuz olduğu iddia edilerek yenilenmek istenmesi karşısında “Sandık namusumuzdur” deyip buna izin vermeye Arslanköylüler, cumhurbaşkanı seçiminde oy kullandı.
- Adana: Adana’da Selahattin Demirtaş lehine slogan atan çocuk ve gençlerden oluşan bir grup eylem yaptı. Lastik yakıp yolu trafiğe kapatan gruba, polis TOMA ile müdahale etti. Cadde üzerinde yanan ateş ise TOMA’nın sıktığı suyla söndürüldü.

Yazarlar