Kültür Sanat Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Tiyatrosu perde açıyor

Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Tiyatrosu perde açıyor

09.11.2017 - 13:23 | Son Güncellenme:

Türk sinema, dizi ve tiyatro sahnesinin efsane ailesinin en genç ferdi Tarık Ündüz ve annesi Fulya Özcan'ın sanat yönetmenliğinde aile yadigarı Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan Tiyatrosu'nun 55. yılında birbirinden değerli oyunlar ile perde açıyor.

Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Tiyatrosu perde açıyor

Türk sinema, dizi ve tiyatro sahnesinin efsane ailesinin en genç ferdi Tarık Ündüz ve annesi Fulya Özcan'ın sanat yönetmenliğinde aile yadigarı Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan Tiyatrosu'nun 55. yılında birbirinden değerli oyunlar ile perde açıyor. Sahnesinde yarım asırdır sayısız oyuna ev sahipliği yapan aile tiyarosu geri dönüyor.

Haberin Devamı

1962 yılında kurulan 2008-2009 sezonunda Gazanfer Özcan'ın vefatının ardından kapanan tiyatro, 55. yılında yeni oyunlar ile tekrar perde açıyor. Tüm detayları ile sanat yönetmeni Fulya Özcan'ın ilgilendiği Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan Tiyatriosu, torun Tarık Ündüz'ün de katkıları ile yeniden seyircisi ile buluşuyor. 2017'nin son günlerinde sergilenmeye başlayacak olan oyunlar çok yakında tiyatronun sosyal medya hesaplarından duyurulacak.