Teknoloji Haberleri Google'ın Pixel markalı akıllı saatleri bu yıl geliyor

Google'ın Pixel markalı akıllı saatleri bu yıl geliyor

11.05.2018 - 12:58 | Son Güncellenme:

Google'ın, kendi telefonlarıyla çalışacak ve Pixel markasını taşıyacak akıllı saati üzerinde çalıştığı bildirildi. Google'ın Android Wear OS ile çalışacak akıllı saatlerinin Apple Watch ile rekabet edebileceği söyleniyor.

Googleın Pixel markalı akıllı saatleri bu yıl geliyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Sızıntılarıyla ünlü Evan Blass, Google'ın Ekim ayında düzenleyeceği etkinliğinde Pixel markalı bir akıllı saat tanıtabileceğini söyledi. Evan Blass, "Pixel 3, Pixel 3 XL ve ikinci nesil Pixel Buds'ın yanı sıra, güvenilir bir kaynak bana, Google'ın sonbahar etkinliğin de Pixel markalı bir saat tanıtacağını söyledi. Harika bir yaz geçirin!" dedi.

Google, bu hafta Kaliforniya'da yıllık I / O konferansını düzenliyor. Ancak şirket Salı günü düzenlenen açılış etkinliğinde Wear OS'den söz etmedi. Bununla birlikte, Qualcomm, bu sonbaharda Wear OS cihazlar için yeni bir işlemci sunacağını ve iş ortaklarının yıl sonunda yeni ürünler çıkaracağını doğrulamıştı.

Geçen yıl, Google'ın mühendislik yazılımı David Singleton başkan yardımcısı, Android Wear'ın "bir hobi olmadığını" belirtti ve Pixel Watch'un varlığını doğrulamayı reddetti: "Ekosistemi ilerletmemiz çok önemli."

Haberin Devamı

Blass'ın dediklerinin dışında Google'ın biri değil, üç yeni WearOS saat üzerinde çalıştığı söyleniyor.