Teknoloji Google Pixel 4 Ekim Tarihinde Geliyor

Google Pixel 4 Ekim Tarihinde Geliyor

23.09.2016 - 17:02 | Son Güncellenme:

Google, HTC üretimi ile sunacağı yeni Google Pixel markalı ürünlerini, 4 Ekim tarihinde düzenleyeceği lansman ile tanıtacağını resmi olarak açıkladı.

Google Pixel 4 Ekim Tarihinde Geliyor

Google uzun süredir dedikoduları dolaşan yeni ürünü Google Pixel akıllı telefonlarını HTC üretimiyle kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı
iOS 10.1 Public Beta 1 Yayınlandı

Google, yeni ürünlerini San Francisco’da düzenleyeceği etkinlikle tanıtmaya hazırlanırken, yeni tanıtacağı akıllı telefonlarında Google adı altında kendi saf android ürünü olarak konumlandırdığı ve Nexus ismini kullanmayacağını daha önceden haber olarak sızdırmıştı. Nexus ismini şimdilik rafa kaldıran Google, yeni ürünlerinin reklamlarını New York’ un en işlek caddelerinde ve metro girişlerinde kullanmaya başladı.

Yeni ürünlerini agresif reklam kampanyaları ile kullanıcılarına sunmak ve anlatmak isteyen Google, bu reklamlarda lansman tarihi ve Google markasının temsili olarak G logosunu kullanıyor.

Google Allo Kullanıma Sunuldu

MadeByGoogle hashtag iyle kullanıcılarının görsel algılarına G logosunu işletmek isteyen Google, bunu başarmak için hiçbir masraftan kaçınmayacağını New York gibi lokasyonu yoğun olan ve turistik noktalarda bulunan birçok yere reklam yatırımı yapmış durumda.

Haberin Devamı

Akıllı telefon pazarında rakip konumda olan Apple ve Samsung firmalarından aşağı kalmayacağını bütün dünyaya göstermiş oldu.

Ancak, benim kafamda olduğu gibi sizlerin de kafasında aynı soru var. Google, Nexus markası olarak saf android ve Google desteği olduğu algısını tüm dünyada yaratmışken, neden Nexus isimini rafa kaldırıp, Pixel macerasına girmek istedi. Bunun sonuçları Google için pozitif mi? negatif mi? olacak çok yakın bir zamanda göreceğiz.

Öğrencilerin Kullanması Gereken Mobil Uygulamalar

Şunun da bilgisini vermek isterim, ilk android telefon üretimini ve ilk Google saf android cihazını üreten partner olan HTC, Google’un yeni yarattığı Pixel markası ile bütünleşerek güzel bir birliktelik yaşayabilecek mi? Başarı yakalayabilecek mi? Bu sorunun cevabını da oldukça merak edenler olacaktır.

4 Ekim 2016 tarihinde yapılacak olan lansmanda Google, yeni akıllı telefonlarının yanında başka ürünler tanıtacak mı? Nougat 7.1 ile ilgili bilgiler gelecek mi? 4K özellikli Google ChromeCast olacak mı? Bu bilgileri de lansman günü geldiğinde hep birlikte görmüş olacağız.

Google, geçtiğimiz ay Nougat 7.0 ile başladığı yeniliklere, yeni akıllı telefon ve mobil cihazlarıyla devam edeceğini bizlere gösterdi.

Yazarlar