Teknoloji Google Play Store nasıl indirilir?

Google Play Store nasıl indirilir?

05.09.2016 - 16:39 | Son Güncellenme:

Android telefonlar için vazgeçilmez olan Google Play Store nasıl indirilir? Telefonların içinde yüklü halde kullanıcıya sunulan Google Play Store'u yanlışlıkla telefonunuzdan sildiniz! Peki nasıl geri yükleyeceksiniz. İşte Google Play Store nasıl indirilir sorusunun yanıtı....

Google Play Store nasıl indirilir

Google Play Store Android cihazlar için olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Uygulama yeni aldığınız telefonda yüklü olarak kullanıcılara hizmet sunuyor. Peki Google Play Store'u telefonunuzdan yanlışlıkla sildiniz! Nasıl geri yükleyeceksiniz. İşte Google Play Store nasıl indirilir sorusunun yanıtı ve Google Play Store hakkında merak edilen tüm detaylar...

Haberin Devamı

Google' nin Android cihazlar için çıkardığı eski adıyla Android Market yeni adıyla Google Play' ın son sürümü yayınlandı. Google Play Store güncellemesi henüz cihazlarda OTA üzerinden yayınlanmadı. Manuel yüklemek için önerdiğimiz Google Play indireme adresinden güvenli şekilde uygulamayı cihazınıza yükleyebilirsiniz. Google Play Store indir Google Play mağazasından ücretli veya ücretsiz Kitap, müzik, film, Oyun ve uygulama indirebilirsiniz. Google Play Store uygulamasını kullanabilmeniz için Google Play servisine üyeliğinizi yapmanız gerekiyor.

Google Play Store nasıl indirilir

Eğer mevcut bir Gmail hesabınız varsa onla mağazaya giriş yapabilirsiniz. Üyelik işlemini ister bilgisayardan play.google.com sitesinden "Oturum açın" yazısına tıklayıp açılan bölümden "Hesap oluştur" seçeneği ile, isterse Android cihazınızdan Google Play Store uygulamasını çalıştırarak uygulama üzerinden ücretsiz Google Play hesabı açabilirsiniz. Android cep telefonu ve tabletler için Google Play Store uygulamasını bu adresten ücretsiz indirebilirsiniz. Google Play uygulaması nasıl yüklenir yazısına bakarak yüklemenizi yapabilirsiniz. Yükleme sorunlarından dolayı başka bir sürümü denemek isterseniz, Google Play mağaza eski sürümlerini indirmek için Google Play Store indir sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Her hangi bir sorunda önerdiğimiz teknoloji destek hattı ile iletişime geçebilirsiniz.

Haberin Devamı

Google Play Store indir son sürüm Google Play mağazasından ücretli uygulama veya oyun indirme işlemi için kredi kartı tanımlaması yapılması gerekiyor. İster bir kere tanımlama yaparsınız, ister uygulama satın aldıktan sonra kredi kartı bilgilerinizi hesabınızdan kaldırırsınız. Google Play Store uygulamasını indirmede yada yüklemede hata alıyorsanız .apk dosyasını cihazınızın dahili depolama veya varsa microSD karta aktarıp o şekilde yüklemeye çalışınız. Unutmadan yüklemeden önce bilinmeyen kaynakların açık olması gerekiyor. Ayarlar / Güvenlik / Bilinmeyen Kaynaklar.