Mardin Görevlendirme Yapılan Belediyeler

Görevlendirme Yapılan Belediyeler

16.08.2017 - 20:18 | Son Güncellenme:

-

Görevlendirme Yapılan Belediyeler

MARDİN (AA) - Görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, Derik ilçesine bağlı 15 kırsal mahallenin yolunu yapıyor.

Haberin Devamı

İlçenin uzak bölgelerinde yer alan Soğukkuyu, Issız, Bayır, Aktaş, Karaca, Tarlacık, Çiçekli, Dikmen, Yukarı Karaca, Öküzpınar, Subaşı, Erdemli, Uzunova, Şahverdi ve Pirinçlik kırsal mahallelerini kapsayan 40 kilometrelik yol çalışmasıyla 15 kırsal mahallenin rahatlamasına vesile olacağı belirtildi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, yaptığı açıklamada, kentin her yerine ulaşımı kolaylaştıracaklarını belirtti.

Kış aylarında 15 kırsal mahallede yaşayan vatandaşların zor günler yaşadığını ifade eden Yaman, ekiplerin bölgelerde çalışmalarını kısa sürede bitireceklerini ve kırsal mahallelerin rahata kavuşacağını kaydetti.

Yaman sözlerini şöyle sürdürdü:

"Belediye görevine geçmemizin üzerinden 9 ay geçmesine rağmen kısa sürede güzel işlere imza attık. Belediye olarak yol konusunda da hassas bir yönetim anlayışımız var. Zira hala bazı kırsal mahallelerimizin ulaşımı konusunda ciddi sıkıntılar vardı.

Haberin Devamı

Hatta yolu olmayan kırsal mahallelerimiz dahi bulunuyordu. Biz burada vatandaşlarımızın sıkıntıdan kurtulması için harekete geçtik. Derik ilçemizde yapılan çalışmalarımız da bu düşünceyle gerçekleşti."