Ankara GÖRME ENGELLİ KADIN HALTER TAKIMI KUPAYLA DÖNDÜ

GÖRME ENGELLİ KADIN HALTER TAKIMI KUPAYLA DÖNDÜ

01.04.2015 - 11:03 | Son Güncellenme:

.

GÖRME ENGELLİ KADIN HALTER TAKIMI KUPAYLA DÖNDÜ

Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü sporcuları, farklı branşlarda elde ettikleri başarılarla göğüsleri kabartmaya devam ediyor. Görme Engelliler Judo Takımı’nın ardından Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Kadın Halter Takımı, 25-27 Mart tarihlerinde Aksaray’da düzenlenen Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası’ndan 2 kupa ve 6 madalya ile döndü.
Kupa sevinçlerini Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Aras’la paylaşan sporcular, başarılarının arkasında Yenimahalle Belediyesi’nin kendilerine verdiği desteğin yattığını belirterek, kupalarını Aras’a armağan etti. Powerlifting ve BenchPress kupalarının yanı sıra 4’ü altın, 2’si gümüş olmak üzere toplam 6 madalya kazanan sporcuları tebrik eden Aras, “Hiçbir engel tanımayarak başarıdan başarıya koşan bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Sizin kazandığınız her kupa, aldığınız madalya bizi iki kat daha fazla gururlandırıyor. Azminiz herkese örnek olsun. Sizden beklentilerimiz her geçen gün artıyor. Bu beklentileri karşılıksız bırakmayarak, Yenimahalle’yi spor alanında başarıya taşıdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Kadın Halter Takımı’ndan 67,5 kiloda Meltem Tırıklı, 75 Kiloda ise Ayten Özyürek milli takımda ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. İki başarılı sporcu, 8-18 Mayıs tarihleri arasında Güney Kore’de düzenlenecek Dünya Oyunları’nda ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çektirmek için mücadele edecek.