Ege Görme engelli Nurseda için ‘iyilik’ konseri

Görme engelli Nurseda için ‘iyilik’ konseri

17.08.2017 - 03:26 | Son Güncellenme:

Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenecek konserin bileti 20 liraya satılacak. Sanatçı Efe ve Adnan Koparan destek istedi.

Görme engelli Nurseda için ‘iyilik’ konseri

Denizli’de 12 yaşındaki görme engelli Nurseda Yıkım için üç yerel sanatçı 28 Ağustos’ta konser verecek. 6 aylıkken dünyaya geldiği için doğuştan görme engeli bulunan Nurseda Yıkım için Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda yerel sanatçılar Efe, Adnan Koparan ve Mehmet Bacak’ın Nurseda için 28 Ağustos’ta konser düzenleyeceği açıklandı.

Haberin Devamı

Baba Mehmet Emin Yıkım, kızının görebilmesi için tıbben bir çözümünün bulunmadığını ancak konserden elde edilen gelir sayesinde kızı için bir otomobil alıp, araba sayesinde kızını gezdirmek istediğini söyledi. Yıkım, “Kızım dışarı çıkmayı ve doğada gezmeyi çok seviyor ama kendi arabamla kızımı gezdiremiyorum. Onu doğada yürüyüşe çıkarmak, temiz hava almasını sağlamak istiyorum. Denizlili üç sanatçımız bizim için konser verecek. Engelliler bu organizasyonlar ile yalnız olmadığını hissediyor. Duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.