Ege Göz Göz Twumasi’de sona yaklaştı

Göz Göz Twumasi’de sona yaklaştı

10.01.2018 - 02:54 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de ikinci devre hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Göztepe’de, golcü oyuncu Jahovic’in partneri belli oldu. Sarı kırmızılı kurmaylar, Patrick Twumasi’le söz kesti

Göz Göz Twumasi’de sona yaklaştı

Listesine yurt içi ve yurt dışından birçok futbolcuyu dahil eden Göztepe’nin, Kazakistan’ın Astana takımında forma giyen forvet oyuncusu Twumasi’yle prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi. Kanatlarda da forma giyen Ganalı oyuncu için Astana’nın kapısını çalan sarı kırmızılı yönetimin, transferde son aşamaya geldiği ve ufak pürüzlerin giderilmesi durumunda Twumasi’ye imza attıracağı bildirildi.

Haberin Devamı

Süper Lig’den de birçok takımın peşinde olduğu 23 yaşındaki futbolcu için Astana’nın 2.5 milyon euro talep ettiği, Göztepe’nin rakamı aşağılara çektiği vurgulandı.

İdmana ziyaret

Ülkesinin RB Ghana takımında futbola başlayan Twumasi, Letonya’da Spartaks Jurmala ve Rusya’da Amkar’da oynadı. İzmir ekibinin, orta saha Prince Segbefia ile birkaç güne kadar resmen yollarını ayıracağı öğrenildi. Öte yandan Göztepe’nin önceki günkü idmanını A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Yardımcı Antrenör Tayfur Havutçu ve İlhan Mansız da takip etti.