Gündem Göz6 ilk bölümü bu akşam Tv8'de izleyiciyle buluşacak

Göz6 ilk bölümü bu akşam Tv8'de izleyiciyle buluşacak

12.09.2016 - 18:42 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranında yayınlanacak olan Göz6 1. bölüm ile bu akşam ekrana geliyor. Acun Ilıcalı'nın yeni programı Göz6'nda bu akşam neler yaşanacağı büyük merak konusu oldu. Farklı formatı ile dikkatleri üzerine çeken Göz6 1. bölüm fragmanı ve yarışma hakkında merak edilen detaylar haberimizde...

Göz6 ilk bölümü bu akşam Tv8de izleyiciyle buluşacak

Göz6 bu akşam Tv8 ekranında başlıyor. Heyecan dolu sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitleyecek olan Göz6 ilk bölümde neler yaşanacak? Acun Medya'nın farklı formattaki yarışma programı Göz6 hakkında merak edilen detayları sizin için derledik. İşte Göz6 ilk bölüm fragmanı ve program formatı hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

TV8 yeni sezona yepyeni bir yarışma ile başlıyor!

Heyecanın zirvede olacağı Göz6’nda, 8 kadın ve 8 erkek birbiriyle hem rekabet hem de dayanışma içerisinde yaşamlarını sürdürmeye çalışacak.

GÖZ6 1. BÖLÜM TANITIMI

Kadın ve erkek yarışmacılar 4 ay boyunca ayrı evlerde yaşayarak sadece ortak alanlarda bir araya gelecek ve izleyicinin desteğini kazanarak evde kalmaya çalışacak.

Birbirinden farklı karakterlere sahip 16 yarışmacıdan kazanan 1 kadın ve 1 erkek, yarışmanın sonunda Survivor 2017’nin kadrosunda yer almayı garantileyecek!

“Göz6” 12 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün Öykü Serter’in sunumuyla TV8’de.