Gündem Gözyaşı’nın duaları kabul oldu

Gözyaşı’nın duaları kabul oldu

13.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Suriye’nin İdlib kentinde varil bombası nedeniyle iki bacağını, sağ el parmaklarını, gözlerini ve işitme yetisini kaybeden Mamun Halid Nasır’ın (27), 5 yaşındaki kızı Gözyaşı’nın “Benim gözlerimi alıp babama verin” sözleri üzerine ameliyat ettirilen baba duymaya ve görmeye başladı.

Gözyaşı’nın duaları kabul oldu

İHH İnsani Yardım Vakfı Suriye Çalışmaları Hatay Ofisi Basın Danışmanı Burak Karacaoğlu, Nasır’ın Gaziantep’te özel bir hastanede ameliyatının gerçekleştirildiğini belirterek, “Çok şükür artık görüyor. Bir kulağı da duymaya başladı, diğer kulağı için de ilerleyen zamanlarda bir dizi ameliyat yapılacak ve baba eski günlerine kavuşacak” dedi.

Haberin Devamı

Eski günlerdeki gibi

Babasının kendisini gördüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen Gözyaşı, “Destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah benim dualarımı kabul etti. Babamı çok seviyorum. İyi ki yanımda, her zaman yanımda olmasını istiyorum” dedi. Gözyaşı, babasıyla eski günlerdeki gibi göz göze gelebildiklerini kaydetti. Çok mutlu olduğunu ifade eden baba Nasır da “Kızımı tekrar görmek bana güç verdi” dedi.