Gaziantep GROUPAMA SİGORTA’DAN GAİB’E ZİYARET

GROUPAMA SİGORTA’DAN GAİB’E ZİYARET

24.07.2014 - 16:35 | Son Güncellenme:

.

GROUPAMA SİGORTA’DAN GAİB’E ZİYARET

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz ve Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Selahattin Kaplan’ı ziyaret eden GROUPAMA Sigorta Genel Müdürü Ramazan Ülger ve beraberindeki heyet, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyarete; GROUPAMA Sigorta Genel Müdürü Ramazan Ülger ile birlikte GROUPAMA Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Cem Sarıbayraktar, GROUPAMA Sigorta Bölge Müdürü Bülent Hadi Aysalan’da katıldı.
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birliklerinin çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Çıkmaz, 2023 vizyonuyla ilgili ortaya koydukları hedefleri başarabilmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek komşu ülkelerde yaşanan olaylardan ihracatçıların etkilenmemesi yönünde yürütülen çalışmalar kapsamında dünyanın bütün ülkelerine yönelik ihracat gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirterek halen 183 ülkeye ihracat yapıldığının altını çizdi.
Eğitime de büyük önem verdiklerini ifade eden Çıkmaz, düzenlenen çeşitli eğitim programlarıyla sektörde görev alan personele yönelik hizmet içi eğitim kursları düzenlendiğini ve üyelerin her konuda bilgilendirildiğini de sözlerine ekledi.
Abdülkadir Çıkmaz, Gaziantepli ihracatçıların dünya pazarlarının önemli aktörleri arasına girdiğini de belirterek, yurtdışına giden neredeyse her uçakta GAİB üyesi bir ihracatçıya rastlamanın mümkün olduğuna dikkat çekerek kendileri için pazarın dünya genelindeki bütün ülkeler olduğunun altını çizdi.
GROUPAMA Sigorta Genel Müdürü Ramazan Ülger de elde edilen başarılardan dolayı GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz ve Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Başkanı Selahattin Kaplan’ı kutlayarak başarılar diledi.