Teknoloji GTA V’te Bir Kedi Olup Şehri Birbirine Katabilirsiniz!

GTA V’te Bir Kedi Olup Şehri Birbirine Katabilirsiniz!

29.04.2015 - 09:52 | Son Güncellenme:

Bir mod yapımcısı tarafından GTA V için ezberbozan bir mod yayımlandı. Script Hook adlı bu mod, Alexander Blade adlı mod geliştiricisi tarafından geliştirildi.

GTA V’te Bir Kedi Olup Şehri Birbirine Katabilirsiniz

Sadece tek kişilik oyunda kullanılabilen mod,oyunculara oyunda istedikleri birçok şeyi yapma imkanı tanıyor. Bu mod sayesinde oyuncular, ekranın sol üst bölümünde bulunan kontrol panelini kullanarak saati ileri ya da geri sarabiliyor, hatta durdurabiliyor, hava durumunu istedikleri gibi değiştirebiliyor, çeşitli arabaların bulundukları yerde ortaya çıkmalarını sağlayabiliyor, kullandıkları arabanın rengini anında değiştirebiliyorlar.

Oyuncular bunların yanı sıra tüm silahları edinebiliyor, patlayıcı kurşunlar kullanabiliyor, araçlarla roket fırlatabiliyor, hızlı koşabiliyor ve yüzebiliyor, daha yükseğe zıplayabiliyor, hatta belirli yerlere ışınlanabiliyorlar.

Bana kalırsa modun sunduğu en ilginç özellik karakter değişimi. Evet, oyunda zaten Michael, Trevor ve Franklin’den birini istediğimiz zaman seçerek oyuna onunla devam edebiliyoruz. Ancak buradaki karakter değişiminin farkı, karakter olarak çeşitli hayvanları seçebilmemiz. Kedi, köpek, fare, çakal, şahin, güvercin, yunus, balina, martı ve daha birçok hayvan karakter olarak seçilebiliyor.