Gaziantep Gto Meclisi Aylık Toplantısını Yaptı

Gto Meclisi Aylık Toplantısını Yaptı

01.12.2016 - 13:39 | Son Güncellenme:

.

Gto Meclisi Aylık Toplantısını Yaptı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclisi aylık toplantısını yaptı.

Haberin Devamı

GTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, GTO Meclis Başkanı ve Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Settar Konukoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, oda çalışmaları ve seçim süreci ele alındı.

Konukoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, eski Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Odada yaşanan süreci aşarak en kısa sürede seçime gideceklerini ifade eden Konukoğlu, şöyle konuştu:

"Bu süreci birlik ve beraberlikle geride bırakacağız. En büyük destekçimiz de meclis üyelerimizdir. Onların değerli görüşlerine başvuruyoruz. Geçici yönetimin görevi en kısa sürede odayı seçime götürmektir. Ortak akılla, konsensüs sağlayarak, meclis üyeleri tarafından hazırlanan listeyle en yakın zamanda seçime gideceğiz."

Haberin Devamı

GTO'nun şehrin önemli bir değeri olduğunu anlatan Konukoğlu, bu değerin daha iyi yerlere gelmesi için çalıştıklarını kaydetti.

Geçici Yönetim Kurulu Üyesi ve Meclis Üyesi Taner Özdurak ise, eski yönetim kurulunun ve geçici yönetim kurulunun faaliyet raporunu meclis üyeleriyle paylaştı.

Aralık ayında odanın her türlü proje ve faaliyetlerini sürdüreceğini belirten Özdurak, işlerin aksamadan devam edeceğini kaydetti.