Mardin GÜLER DERİK'TE PARTİLİLER İLE BAYRAMLAŞTI

GÜLER DERİK'TE PARTİLİLER İLE BAYRAMLAŞTI

30.07.2014 - 15:25 | Son Güncellenme:

.

GÜLER DERİKTE PARTİLİLER İLE BAYRAMLAŞTI

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler, beraberinde AK Parti Mardin milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey ve Abdurrahim Akdağ, Derik ilçesine gelerek partililerle bayramlaştı.
AK Parti Derik İlçe Başkanı Ali Osman Tutal ve partililer tarafından karşılanan Güler, Derik'te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güler, "Bayramın Gazze başta olmak üzere Irak ve Suriye'de ve dünyanın birçok yerinde Müslümanların yaşadığı sıkıntıların izale edilmesine vesile olmasını diliyorum. Yüreğimizde burukluk verdiği konularda var.Biliyorsunuz, Gazze başta olmak üzere Irak ve Suriye'de ve dünyanın bir çok yerinde Müslümanların yaşadığı yerlerde sıkıntılar var. Bunlarla ilgili üzüntülerimiz var ama yinede bir bayramı huzur ve barış içinde gelecek bayramlarla beraber idrak ediyoruz" dedi.
Başbakan Erdoğan'ın 31 Temmuz'da Mardin'de olacağını dile getiren Güler, şöyle dedi:
"Başbakanımıza inşallah Cumhurbaşkanlığı seçiminde Derik'ten büyük bir destek bekliyoruz. Aynı heyecanı ve duygularınızı dünya liderimiz, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan için yarınki mitingde görmek istiyoruz. Bu desteği önemli bir şekilde vereceğinize inanıyorum."
Türkiye'nin huzuru ve barışı için büyük gayret gösteren ve barış sürecinin mimarı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmak gerektiğini belirten AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ da, Türkiye'nin ve özellikle bölgenin huzuru ve refahı için 10 Ağustos'ta sandık başına giderek, Deriklilerden Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermelerini istedi.

Yazarlar