Kültür Sanat Güler ikinci albümüyle dönüyor!

Güler ikinci albümüyle dönüyor!

14.04.2008 - 00:00 | Son Güncellenme:

Rock müziğin yeni kadın vokallerinden Güler, 2006 da çıkardığı ilk albümünün ardından, ikinci albümü “Bu Kadar Yeter” ile müzik dünyasına dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Güler ikinci albümüyle dönüyor
Albümde yer alan şarkılardan dördünün söz ve müziklerine imza atan Güler; bestesi Uzay Heparı, sözleri Sezan Aksu’ya ait olan “Adem Olan Anlar” isimli şarkıyı da yeniden yorumladı. Albüme ismini veren söz ve müziği Güler’e ait olan “Bu Kadar Yeter” şarkısına ise Gripin’in solisti Birol Namoğlu vokalleriyle eşlik etti.

Prodüktörlüğünü Güler’in üstlendiği albümde ki şarkıların düzenlemeleri, Umut Yıldız, Oral Gültürk ve Badem grubunun vokali Mustafa Öztürk’e ait. Albüm fotoğrafları için, daha önce Hayko Cepkin, Ogün Sanlısoy ve Cem Andrian’ın fotoğraflarını çeken Mehmet Turgut ile çalışan Güler, alışılmışın dışında pozlar verdi. 

Haberin Devamı
Albümün çıkış şarkısı olan “Sevgilim Hoşçakal”, yakın zaman önce demo haliyle Myspace’de yayınlanmış ve ilk gün 15.000 kişi tarafından dinlenerek büyük beğeni toplamıştı. Albüm Nisan ayının ikinci haftasında raflarda yerini alacak.

Mp3 paylaşımına, korsana ve sistemsizliğe henüz çözüm bulamamış zihniyete tepki olarak albümdeki şarkı sayısını 5 ile sınırlı tutan Güler, düzenli aralıklarla EP albümler çıkarmayı hedefliyor.

Web adres: