Gündem Güllerin Savaşı 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Güllerin Savaşı 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

02.06.2015 - 11:10 | Son Güncellenme:

Güllerin Savaşı son bölümü ile heyecan dolu dakikalar yaşattı. Peki Güllerin Savaşı 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gülru ve Ömer ise beklenmedik bir şekilde kaçış planı yaptılar. İşte Güllerin Savaşı son bölümden ayrıntılar..

Güllerin Savaşı 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Güllerin Savaşı son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. 47. yeni bölüm fragmanıyayınlandı. Diziden son gelişmeler haberimizde. Güllerin Savaşı yeni bölümü ile 6 Haziran Cumartesi akşamı Kanal D'de..

Haberin Devamı

GÜLLERİN SAVAŞI 47. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Güllerin Savaşı 46. Bölüm de: Gülru ile Ömer büyük bir karar alıyor!

Gülru ve Ömer’i öpüşürken gören Cihan yıkılmıştır. Gülru’nun hamlesiyle köşeye sıkışan Gülfem, Halide’nin annesi olmadığını ispat etmek için geri dönüşü olmayan, büyük bir adım atar. Artık gerçekle yüzleşmek kaçınılmazdır.

Cihan ve Ömer’in beklenmedik bir anda karşı karşıya gelmeleri, Gülfem ve Gülru’yu da etkiler. Güllerin cephesinde işler çığırından çıkarken; Ömer ve Gülru, hayatlarıyla ilgili büyük bir karar alır ve hiç zaman kaybetmeden harekete geçerler.

Gülfem'i şok eden sonuç!

Güllerin Savaşı 46. Bölüm de: Gülfem'in en son yaptırdığı DNA testi sonucunun gerçek olmaması, onu bir test daha yaptırmaya iter. Bu sefer köşk ahalisinin önünde, Halide'den aldığı kanıtla, yeni bir test yaptırır. Basın toplantısıyla hakkında çıkan dedikodulara son vermek isteyen Gülfem, büyük bir şok yaşar. Gülfem'in annesi Halide çıkar ve bunu herkes öğrenir.

Haberin Devamı

Öte yandan, Gülru ile Ömer'in öpüştüğünü gören Cihan, zor günler geçirir. Kendisini gece hayatına veren Cihan, bundan kötü etkilenir. Gülru ise, Ömer'in kaçma teklifini düşünür. Ömer'in her şeyi arkalarında bırakıp gitmek istemesi, Gülru'nun da aklına yatar ve birlikte kaçarlar.