Gündem Güllerin Savaşı sezon finali 48. bölümünde beklenmedik son-izle

Güllerin Savaşı sezon finali 48. bölümünde beklenmedik son-izle

12.06.2015 - 10:48 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Güllerin Savaşı 48. bölüm ile dün akşam izleyiciyi ekrana kilitledi. Sezon finali yapan Güllerin Savaşı'nda olaylar karıştı. Gülru zor bir seçim yapar fakat beklenmedik son her şeyi değiştirir. Güllerin Savaşı sezon finali son bölüm detayları haberimizde.

Güllerin Savaşı sezon finali 48. bölümünde beklenmedik son-izle

Güllerin Savaşı 48. Bölüm ile sezon finali yaptı. Heyecan dolu son bölümü ile Güllerin Savaşı dün akşam ekrana geldi. Dizide bu hafta: Gülru hayatının kararını verdi...

GÜLLERİN SAVAŞI SON BÖLÜM (SEZON FİNALİ) - İZLE

Haberin Devamı

Gülru, öğrendiği korkunç gerçekle altüst olurken; Gülfem geçmişle hesaplaşmasında kendisine karşı acımasızdır. Gülru duyduklarının ağırlığı altında ezilir. Cihan ise, Gülru’yu kaybetme korkusuyla tamamen Gülfem’e sığınır.

Ömer’den boşanan Gülfem, kendini adeta kardeşine adar. Gülfem’in en karanlık sırrını tek başına taşımaya çalışan Gülru, yaşadığı tüm çalkantılara rağmen kendisini çocukluk hayalini gerçekleştirirken bulur. Öte yandan, Ömer'in beklemeye sabrı kalmamıştır.

Gülru hayatının seçimini yapar; ancak sonrasında yaşananlar herkesin hayatını kökünden değiştirecektir.

Güllerin Savaşı bu hafta 48. bölüm ile ekrana gelecek. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı Güllerin Savaşı 48. bölüm ile sezon finali yapacak. Gülru ve Ömer'in kaçışı Cihan ve Gülfem tarafında nelere sebep olacak? Gülru ve Ömer bekledikleri hayatı yaşayabilecekler mi?
Güllerin Savaşı 48. bölüm sezon finali 13 Haziran Cumartesi akşamı Kanal D ekranında.
GÜLLERİN SAVAŞI SEZON FİNALİ FRAGMANI
SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Güllerin Savaşı 47. Bölüm de: Gülfem acı gerçekle yüzleşiyor!
Büyük gerçekle herkesin önünde yüzleşen Gülfem, hayatının en zor anlarını yaşarken Ömer ve Gülru ise, büyük bir yol ayrımındadır. Gülru, kendisini tamamen kalbinin sesine bırakmışken, Ömer’in kararı şaşırtıcı olur.
Öğrendiği gerçeğin altında ezilen Gülfem, Cihan’ın desteği ile ayakta kalmaya çalışırken, kendisini bitmek bilmez iç hesaplaşmalar içinde bulur. Gülfem’e karşı en büyük zaferini kazanan Gülru için, artık savaş yerini aşka bırakır. Gülru ve Ömer, gelecek planları yapmaya başlamışken; Gülru’nun öğrendiği akıl almaz gerçek tüm hayatları derinden sarsacaktır.