Gündem Gülümse Yeter 13. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı! - İzle

Gülümse Yeter 13. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı! - İzle

12.10.2016 - 11:32 | Son Güncellenme:

Gülümse Yeter dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Gülümse Yeter dizisi 13. yeni bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Dizide, Yasemin ve Sarp şimdilik ilişkilerini ailelerinden gizleme kararı alırlar. İşte Gülümse Yeter 13. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Gülümse Yeter 13. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı - İzle

Ekranların sevilen dizisi Gülümse Yeter dizisi, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile ekrana kilitlemeye devam ediyor. Merakla beklenen Gülümse Yeter 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, senaryosunu Banu Kiremitçi’nin yazdığı, başrollerini ise Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin'in paylaştığı Gülümse Yeter'in yeni bölümü ile 18 Ekim 2016 Salı akşamı saat 20:00'da Show Tv'de.

GÜLÜMSE YETER 13. BÖLÜM FRAGMANI



GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

“Gülümse Yeter”in 12. son bölümünde; Artık sevgili olan Yasemin ve Sarp şimdilik ilişkilerini ailelerinden gizleme kararı alırlar. Aynı evde yaşarken birbirlerinden uzak durmaya ve açık vermemeye çalışan çift kendilerini komik durumların içinde bulurlar. Mirası alabilmesi için Sarp’ın evlenmesi gerektiğini duyan ev halkı Sarp’ı evlendirebilmek için birbirleriyle yarışırlar.

Haberin Devamı

Ayten bu uğurda karakolluk olurken, Nermin ve Lütfü ikilisi Gül’ü övme telaşına düşerler. Ayten’in durumunu kullanmak isteyen Nermin şantaj yaparak rolleri tersine çevirmeye çalışır. Bir tarafta Seçil’in sınav baskısı bir tarafta Kemal’in kalmaya karar vermesi Gül’ün duygularını allak bullak eder.

Gülümse Yeter 13. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı - İzle

Seçil’in son hamlesiyle paniğe kapılan Gül, sınav stresini Kemal’in yardımlarıyla aşar. Şoförlük kariyerini trafik kazasıyla bitiren, sonunda da dayak yiyen Lütfü’yü Hasan Efendi'nin evde oturtmaya niyeti yoktur, onun için yine arabalarla ilgili bir kariyer planlaması yapmıştır bile.

Hasan Efendi ve Tevfik’in iddiası hastanede biterken, yapılan bir yanlışlık sonucu Hasan efendiyi hastalık korkusu sarar. Bu korkuyla alelacele verdiği kararlardan sonrasında pişmanlık duyacaktır. Yasemin’i elde etmek için her yolu deneyen Cem, Lütfü’den aldığı tüyolarla Özdemir'lerin eski evini satın almaya karar verir. Sarp da mirası almasıyla birlikte eski eve talip olunca, Cem ile arasında büyük mücadele başlar.