Gündem Gülümse Yeter 2. yeni bölümde neler yaşanacak?

Gülümse Yeter 2. yeni bölümde neler yaşanacak?

21.07.2016 - 14:14 | Son Güncellenme:

Show Tv'nin yeni dizisi Gülümse Yeter, ilk bölümüyle çok sevildi. 2. yeni bölüm fragmanını da yayınlayan dizi Gülümse Yeter'de neler oluyor? Yasemin’in ‘’eski’’ kocası Cem, Sarp ve Yasemin’in tanışıklığından habersiz bir biçimde Sarp’a iş teklif ediyor! İşte Gülümse Yeter 2. yeni bölüm fragman ve detaylarıyla haberimizde...

Gülümse Yeter 2. yeni bölümde neler yaşanacak

Güçlü oyuncu kadrosu ve eğlenceli sahneleriyle Gülümse Yeter çok sevildi. 2. yeni bölüm fragmanları yayınlanan dizide neler oluyor? Arap saçına dönen aşk ilişkilerinde neler yaşanacak? 2. yeni bölüm fragman ve özetiyle Gülümse Yeter haberimizde...

Haberin Devamı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin‘in oynadıkları "Gülümse Yeter", yeni bölümü ile Salı günü Saat 20.00'de Show TV'de!

Gülümse Yeter isimli dizi Show TV tarafından bu akşam yayınlanmayacak. Yayın akışında yeni bölümü görünmeyen Gülümse Yeter dizisinin tekrar bölümü ise 22.30’da ekranlara gelecek.

15 Temmuz gecesinde yaşanan ve süre gelen acı olaylar ve gündem nedeniyle Show TV’nin böyle bir karar almış olabileceği düşünülüyor.

GÜLÜMSE YETER 2. BÖLÜM FRAGMANI

GÜLÜMSE YETER 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

“Gülümse Yeter”in ikinci bölümünde; Yasemin’in Sarp’ın yıllardır aşık olduğu Gül’ün kardeşi çıkması işleri arap saçına çevirirken, Sarp bütün bu kargaşanın içinde Gül’e açılmayı kafasına koyup onu yemeğe çıkartıyor.

Haberin Devamı

Öte yandan, Yasemin’in ‘’eski’’ kocası Cem, Sarp ve Yasemin’in tanışıklığından habersiz bir biçimde Sarp’a iş teklif ediyor! Bütün bunlar yaşanırken beş parasız kalan Özdemir’ler paçayı kurtarma çalışmaları yapmaya başlıyorlar. Lütfü’nün fikriyle Amerika’ya kaçma planları yapan aile en fazla havaalanına kadar ilerleyebiliyor.

Gülümse Yeter 2. yeni bölümde neler yaşanacak

Yasemin ve annesi alıştıkları hayatı arayıp bocalarlarken, evin büyük kızı Gül kendini işine vererek olaylardan uzak duruyor. Gül ve Kemal arasında da ast-üst ilişkisinin yanı sıra, başka duygular da işin içine karışmaya başlıyor. İki arada kalan Hasan Efendi ise, rahmetli patronu Şevki Bey’in emanetine sahip çıkmaya çalışıyor.

GÜLÜMSE YETER HAKKINDA

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.