Gündem Gülümse Yeter 20. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme!

Gülümse Yeter 20. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme!

09.12.2016 - 10:24 | Son Güncellenme:

Show TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Gülümse Yeter 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Gülümse Yeter dizisinde Hasan Civan kaçırılıyor. Sarp ve Yasemin arasında yaşanan kıskançlık krizi devam ediyor. Öte yandan Kemal, Gül'e evlenme teklifi ediyor. Gülümse Yeter 20. yeni bölüm fragmanı ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Gülümse Yeter 20. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme

Gülümse Yeter 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların romantik komedi dizisi Gülümse Yeter'de Hasan Civan kaçırılıyor. Gülümse Yeter'de Lütfü'nün eşi kafasını yere çarpıyor ve bambaşka bir kadına dönüşüyor. Kahkaha tufanının bir an olsun eksik olmayacağı Gülümse Yeter 20. yeni bölüm fragmanı ile 13 Aralık Salı akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor.

Haberin Devamı

Başrollerinde Yılmaz Kunt, Aslı Bekiroğlu, Erdal Özyağcıılar, Seray Kaya, Pamir Pekin gibi isimlerin yer aldığı Gülümse Yeter dizisi 20. yeni bölüm fragmanı ile Salı akşamı izleyenlerin karşısına çıkıyor.

GÜLÜMSE YETER 19. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Gülümse Yeter”in 19. bölümünde; Yasemin'in Cem'in şirketinde işe başlaması Sarp'ı çok şaşırtırken Alara bu durumdan hiç memnun olmaz. Cem ise Yasemin'in sürekli yanında olmasının mutluluğunu yaşar. Sarp'ın Yasemin'i Cem'den kıskanması şirkette yeni olaylara sebep olur. Yasemin Alara'nın verdiği işi yapmakta zorlanınca yardımına Sarp koşar. Bu yardımla Sarp ve Yasemin arasındaki buzlar erirken, Yasemin'in Alara'yla ilgili gerçekleri öğrenmesi ikili arasına yeni mesafeler sokar.

Haberin Devamı

Yeniden başlamaya karar veren Kemal ve Gül aşklarını dolu dizgin yaşarlarken, Kemal daha fazla beklemeden Gül'e bir sürpriz hazırlar. Hasan Efendi'nin vicdan azabıyla Neriman'a merhamet göstermesi mahallede dedikoduları arttırınca, Hasan Efendi Tevfik'le bir olup Neriman'a karşı gizli bir oyun oynar. Nermin'in AloGün işini duyan Lütfü paranın kokusunu alınca olaya dahil olur. Karı koca Ayten'i nefes aldırmadan çalıştırmaya devam ederlerken Ayten daha fazla dayanamaz, işler sarpa sarar. Sorunları çözmek Ayten'e küs olan Ahmet'e kalır.

GÜLÜMSE YETER 20. BÖLÜM FRAGMANI