Gündem Gülümse Yeter 8. yeni bölüm fragmanı ile nefes kesti

Gülümse Yeter 8. yeni bölüm fragmanı ile nefes kesti

01.09.2016 - 07:45 | Son Güncellenme:

Ekranların ilgi ile takip edilen dizisi Gülümse Yeter bomba bir bölüm ile ekranlara geldi. Yayınlanmaya başladığı günden beri reyting listelerini alt üst eden dizi Gülümse Yeter yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte merak edilen soruların cevapları ve Gülümse Yeter yeni bölüm fragmanı...

Gülümse Yeter 8. yeni bölüm fragmanı ile nefes kesti

Gülümse Yeter'in yeni bölümünde heyecan heyecan dorukta! Yayınlandığı her bölümü ile yankı uyandıran dizinin yeni bölümü hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Gülümse Yeter her hafta yeni bölümü ile sevenleri ile buluşuyor. Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt'un yer aldığı dizi yayınlandığı günden bu yana hayran kitlesini gittikçe genişletiyor. Gülümse Yeter her Salı yeni bölümleri ile saat 20:00'de Show Tv ekranlarında yer almaya devam ediyor.

GÜLÜMSE YETER 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Gülümse Yeter'de Sarp, Yasemin'i karşısına alıp konuşmayıv deniyor. Ona başkasından hoşlandığı tatlı bir dille anlatmaya çalışıyor. Ancak Yasemin bütün olanları bildiğini, hoşlandığı kişinin de kendi ablası olduğunu bildiğini söylüyor. Bununla birlikte Sarp'a ters tepki veriyor. Ancak Yasemin hala Sarp'ı deli gibi kıskanıyor..

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU
Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

KÜNYE
Yapım: MF Yapım
Yönetmen: Serdar Gözelekli
Senaryo: Banu Kiremitçi
Oyuncular:
Erdal Özyağcılar
Hasan Civan
Aslı Bekiroğlu
Yasemin Özdemir
Yılmaz Kunt
Sarp Civan
Seray Kaya
Gül Özdemir
Pamir Pekin
Kemal Kaleli
Sermet Yeşil
Ahmet Civan
Erkan Sever
Lütfü Özdemir
Aslı Altaylar
Ayten Civan
Evrim Doğan
Nermin Özdemir
Uğur Kurul
Cem Tuğrul