Muğla GÜMRÜK ALANLARINDA OY VERME İŞLEMİ BAŞLADI

GÜMRÜK ALANLARINDA OY VERME İŞLEMİ BAŞLADI

08.10.2015 - 17:51 | Son Güncellenme:

.

GÜMRÜK ALANLARINDA OY VERME İŞLEMİ BAŞLADI

CHP Bodrum İlçe Örgütü, Bodrum Limanı Gümrük Alanında kurulan ve oy verme işleminin gerçekleştiği sandığı gezerek tüm partilere başarılar diledi.
26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenlerin gümrük kapılarında oy verme işlemi başladı. Kurulan Gümrük sandıklarda, başkan ve biri kamu görevlisi, üçü siyasi parti temsilcisi üyelerden oluşan sandık kurulu görev yapıyor. Buna göre, Bodrum Limanı Gümrük Alanında da kurulan sandıkta, buradan deniz yoluyla Bodrum’a giriş yapan vatandaşlar oylarını kullanabilecek.
Bu anlamda CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören, İlçe Seçim Kurulu Gümrüklerden Sorumlu CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkan Yardımcısı Mustafa Cengiz Uyar ve Yönetim Kurulu Üyesi Halil Karahan ile birlikte Bodrum Limanı Gümrük Alanında kurulan sandıkta görev yapan sandık başkanı, bir kamu görevlisi ve siyasi parti temsilcilerini ziyaret etti.
CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen, ziyarette yaptığı açıklamada; “7 Haziran seçimlerinden çok kısa bir süre sonra Türkiye bir seçim daha geçiriyor. 1 Kasım seçimleri öncesinde 8 Ekim’de yani bugün gümrük kapılarında oy kullanma başladı. Öncelikle memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Daha önce Türk halkı bir karar vermişti ama maalesef bunu Cumhurbaşkanının engellemesi ile bu seçim ortaya çıktı. Bizim düşüncemiz bu. CHP bu konuda, hükümet kurulması anlamında büyük gayretler sarf etti. Ama bir seçime daha ülke gidiyor. Ben burada partimizin başarılı olacağını, Türk demokrasisinin bundan yüz akıyla çıkacağına inanıyorum. 1 Kasım’da da Bodrum seçmenine partimizi desteklemesi konusunda verdikleri desteği daha arttırarak devam ettirmesini diliyorum” dedi.
CHP Bodrum İlçe Örgütünün Gümrük sahası Oy kullanma sahasını ziyareti sırasında İsviçre’de yaşamlarını sürdüren Türk vatandaşı Ayşe Zülal Menderes, Hayal Beylikçi ve Birsen Giyger oy kullanmak üzere geldiler. Oylarını kullanan vatandaşlarımızdan Ayşe Zülal Menderes, “İnşallah ülkemiz için hayırlı olsun. Söylenecek çok şey var da söylemiyorum tabiki. İnşallah en iyisi olsun” şeklinde konuştu.