Trabzon Gümrükçüoğlu Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Gümrükçüoğlu Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

23.08.2017 - 14:12 | Son Güncellenme:

.

Gümrükçüoğlu Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Uzunsokak ile 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'ndaki vatandaşlarla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Gümrükçüoğlu, Trabzon’da sürdürülen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, Trabzon'un son yıllarda yapılan yatırımlarla adeta çağ atladığını belirterek, çok sayıda yatırımın da devam ettiğini ifade etti.

Trabzon şehir merkezine ikinci bir meydan kazandıracaklarını dile getiren Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Trabzon’un tarihte Karagöz Meydanı vardı. Bu alanın üzerinde şimdi Trabzon Öğretmenevi ile Cudibey Ortaokulu var. Okul ve öğretmenevini Hacıkasım mevkisinde yapıp Milli Eğitim Bakanlığımıza devredeceğiz. Sonrasında da Karagöz Meydanı alanındaki yapıları yıkarak burayı kentsel meydan olarak düzenleyeceğiz. Bu çalışma ile sadece Trabzon şehir merkezine meydan kazandırmakla kalmıyoruz, şehrimizin tarihine de sahip çıkmış oluyoruz."

Haberin Devamı

Gümrükçüoğlu, Trabzon'da dev kentsel dönüşüm çalışmaları ve dev ulaşım yatırımları yaptıklarına dikkati çekerek, bu çalışmalarla Trabzon'un ismine layık hale geldiğini kaydetti.

Yazarlar