Gündem 1 Mayıs bankalar açık mı, tatil mi? 1 Mayıs'ta EFT ve havale yapılır mı?

1 Mayıs bankalar açık mı, tatil mi? 1 Mayıs'ta EFT ve havale yapılır mı?

01.05.2020 - 12:19 | Son Güncellenme:

1 Mayıs tarihinde İşçi ve Emekçi Bayramı kutlanıyor. 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı ise resmi tatil olarak geçiyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağına 1 Mayıs tarihi de dahil edildi. Vatandaşlar ise yarın bankaların açık olup olmayacağını merak ediyor. Peki 1 Mayıs bankalar açık mı, tatil mi? EFT ve havale işlemleri olacak mı?

1 Mayıs bankalar açık mı, tatil mi 1 Mayısta EFT ve havale yapılır mı

Corona virüs nedeniyle çeşitli önlemler alınıyor. Bu hafta 1-2-3 Mayıs tarihinde sokağa çıkma yasağı 31 ilde uygulanacak. 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı nedeniyle 1 Mayıs ise resmi tatil. Resmi tatil olmasıyla ve sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle 1 Mayıs'ta bankaların tatil yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Peki 1 Mayıs bankalar açık mı, tatil mi?

Haberin Devamı

1 MAYIS'TA BANKALAR AÇIK MI?

1 Mayıs, İşçi ve Emekçi Bayramı olarak geçiyor. 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı Türkiye'de resmi tatil olarak geçiyor. 1 Mayıs resmi tatil olduğu için bankalar hizmet vermeyecek.

HAVALE EFT İŞLEMLERİ YAPILACAK MI?

İnternet üzerinden yapılacak bankacılık işlemlerin durumunun ne olacağı merak ediliyor. İnternet bankacılığında ise hafta sonu olduğu gibi EFT işlemleri ilk mesai saatinde yapılacak.