Gündem 14 soygunun faili çete son işinde taşa çarptı!

14 soygunun faili çete son işinde taşa çarptı!

02.02.2018 - 23:04 | Son Güncellenme:

İstanbul'un Eyüp ilçesinde bir markete giren 3 soyguncuya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenledi.

14 soygunun faili çete son işinde taşa çarptı

Soygun için girdikleri marketin kapısına 5 dakika sonra polis dayanınca neye uğradıklarını şaşırdılar.

Haberin Devamı

Eyüp'de bir markete gasp için giren silahlı 6 soyguncu, İstanbul Gasp Büro ekiplerince nefes kesen bir operasyonla sağ olarak ele geçirildi.

Eyüp Merkez Mahallesi, Uludağ Caddesi 82 numarada bulunan markete kafalarına taktıkları maske ve ellerindeki silahlarla aksam saatlerinde gelen soyguncular kasiyerlere silah çekip kasalardaki parayı isterken, bölgede bulunan gasp büro ekipleri marketten gelen ihbarla soygun yapılan adrese yöneldi. Soygunu gerçekleştirmeye çalışırken marketin kapısına dayanan Gasp Büro Amirliği ekiplerinin baskınıyla neye uğradıklarını şaşıran soyguncular bu sefer kasiyerlerle birlikte market çalışanları ve markette bulunan müşterileri rehin aldılar. Yapılan müzakere ile rehineler yara almadan kurtarılırken soyguna katılan 3 şüpheli operasyon sırasında üçü ise operasyondan sonra kaçıp saklandıkları adreslerde yakalanarak gözaltına alındı.

Haberin Devamı

14 GASPIN FAİLLERİ

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülerek sorguya alınan 6 gaspçının İstanbul'un Avrupa yakasında gerçekleşen 14 gasp olayının aranan failleri olduğu öğrenildi.