Gündem 2 Aralık ATV yayın akışı listesi

2 Aralık ATV yayın akışı listesi

02.12.2016 - 11:22 | Son Güncellenme:

ATV yayın akışı listesini sizler için derledik. Emrah'ın yeni dizisi Aşk ve Mavi bu akşam yeni bölümü ile ATV ekranlarında olacak. İşte 2 Aralık ATV yayın akışı listesi..

2 Aralık ATV yayın akışı listesi

2 Aralık ATV yayın akışı, saat 06:45'te Nihan GÜNAY'ın sunumuyla Kahvaltı Haberleri ile başlıyor.Günün, geçtiğimiz haftanın ve önümüzdeki haftada bizi bekleyen gündemi, ilgi çekici ve renkli haberler ile hem gündemi takip edebilir hemde güne ATV ile keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz. Günün gündem konusu, Rusya dışişleri bakanı Sergei Lavrov'un Türkiye'yi ziyareti, Rusya ile ilişkilerin geliştirilmesi ve Suriye'deki kanın durması konusunda yapılan görüşmeler olacak.

Haberin Devamı

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

Haberlerin ardından saat 08:30'da her cuma olduğu gibi Prof. dr. Nihat Hatipoğlu sorularınızı yanıtlayacak. Programın bu bölümünde; Kötülüklere karşı yapılması tavsiye edilen ameller nelerdir? Sıkıntılara karşı Peygamber efendimizin tavsiye ettiği zikirler nelerdir? Peygamber efendimizin yasaklarla ilgili hangi uyarılarda bulunmuştu? sorularının cevaplarını bulacaksınız. Yayın akışı saat 10:00'da Müge ANLI ile Tatlı Sert programıyla devam ediyor. Müge ANLI bugüne kadar birçok faili meçhul cinayet, birçok kaybolan kişinin bulunmasına aracılık etti. Dünkü bölümde, Gaziantep'teki 3 kardeşin öldürülmesiyle ilgili yeni gelişmeler oldu, Mervan'ın söylediğini doğrular şekilde, bir köylü cinayet günü evin etrafında 5 6 yabancı araba olduğundan bahsetti ve bu olayın bir baskın neticesinde gerçekleştiği ihtimalini güçlenirdi. Peki ya bunu yapan kimlerdi? bakalım cevabı bu bölümde bulunacak mı? Yayın akışı saat 13:00'de Deniz TÜRE'nin sunumuyla ATV Gün Ortası haberleri karşınızda olacak. Tüm merak edilenle gün ortası haber bülteninde yer alıyor. Program hafta içi her gün 13:00'te yayında olacak. Son dakika gelişmeleri, siyaset ve ekonomi haberleri, anne - bebek ve sağlık konularında özel dosyalar hepsi program içeriğinde yer alıyor. Yayın akışı saat 13:40'ta Karavan isimli yemek programının 30. bölümüyle karşınızda oluyor. Dünkü bölümde, erkekler yarışmaya Tuna'nın şefliğinde sıcak çikolata ve dürüm ayran menüsü ile satış yaparken, kadınlar ise Berrak Hanım'ın şefliğinde tantuni ve atom içeceği sattılar. Günün sonunda kadınlar 200 TL'lik sermaye ödülünü kazanırken, günün sonunda ise erkekler, kadınları 986'ya karşı 989 TL ile geçerek günün kazananı oldular. Esra EROL'un sunumuyla ' Esra EROL'da ' 2 aralık ATV yayın akışında saat 16:20'de canlı yayında ekranlarınızda olacak. Yine birçok çifti buluşturup, bir araya getirecek ve çiftlerin mutluluklarına ortak olacak. Yayın akışı saat 19:00'da ATV Ana Haber ile devam edecek. Tüm son dakika ve gün içerisinde yaşanan tüm gelişmeler, hızlı, doğru, tarafsız haber anlayışı ve Cem ÖĞRETİR'in analiz yorumlarıyla birlikte yayında olacak. Dünyada ve Türkiye'de son dakika gelişmeleri, günün gündem konusu olarak Sergey Lavrov'un Türkiye'yi ziyareti, bu ziyarette konuşulanlar ve öne çıkan başlıklar olacak. Yayın akışında saatler 20:00'yi karşımıza AŞK ve MAVİ isimli yeni bir dizi karşımıza çıkıyor. Kariyerine oyuncu olarak devam eden Emrah ile başrolünü paylaştığı Burcu KIRATLI'NIN yer aldığı dizi 5. bölümüyle karşınızda olacak. Önceki bölümde MAvi'nin ailesinin kötü durumda olmasına dayanamayan Ali onları konağa getirdi ve konak birbirine girdi. Bu bölümün yayınlanan fragmanında ise, Mavi ilyas'la buluşup, görüşüyor. Ali'nin bunu görmesi her şeyi karıştıracağa benziyor. Yayın akışında saatler 23:20'yi gösterdiğinde dünyanın en çok izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? Selçuk Yöntem'in sunumu ile karşınızda olacak. Bakalım bu bölümde 1 milyon tl'ye ulaşabilen yarışmacı olacak mı?

Yazarlar