Gündem 2 Aralık Star TV yayın akışında neler var?

2 Aralık Star TV yayın akışında neler var?

02.12.2016 - 13:19 | Son Güncellenme:

STAR TV yayın akışında bugün neler var? Bu akşam Kiralık Aşk yeni bölümü ile STAR TV'de izleyicisi ile buluşacak. 2 Aralık STAR TV yayın akışına haberimizden ulaşabilirsiniz.

2 Aralık Star TV yayın akışında neler var

Star yayın akışı, güne saat 06:45'te Bugün isimli haber programıyla başlıyor. Hafta içi her gün aynı saatte yayınlanan program, Celal PİR'in sunumuyla önceki geceden bugün kalanlar, gelecek haftada bizi bekleyen gündem, dünyada yaşanan gelişmeler ve gazete manşetlerinden bahsediliyor. Tüm gündemin nabzını tutan program aynı zamanda her gün ilgi çekici konukları da program ağırlıyor. Star yayın akışı saat 08:30'da Beni Affet dizisinin 1065. bölümü tekrarıyla yayında olacak. Geçtiğimiz bölümde; Onur, Bahar’ı evine getirir ve onu kendisiyle evlenmeye ikna etmek için elinden geleni yapar. Gerginlik ve huzursuzluktan bıkan Bahar, Osman Kozan’ın yanına gider. Söyleyecekleri merak konusudur. Yeni bölüm öncesi, önceki gün neler yaşandığını kaçırmamak için ekran karşısında olun.

Haberin Devamı

09:45'te Seren SERENGİL ve Deniz AKKAYA'nın sunumuyla Duymayan Kalmasın Star yayın akışında yer alıyor. Magazin dünyasında herkesin konuştuğu gündemin perde arkasındaki gelişmeleri izleyenlere aktarıyor. Yeni sezonla birlikte Mesut Yar'ın da dahil olduğu programda dün, Kerimcan Durmaz'ın Samsun'da yaşamış olduğu saldırı tüm detaylarıyla konuşuldu. Star yayın akışında saatler 12:45'i gösterdiğinde sizi Kara Sevda dizisi karşılıyor olacak. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün başrollerini paylaştığı dizi 46. bölüm tekrarıyla yayında olacak. Nihan donmak üzereyken ona ulaşan Kemal Nihan'ı kurtarır. Nihan’ın kendine gelmesine kadar geçen sürede, Kemal için dünya durur; hayat, Nihan’ın açılmasını beklediği göz kapaklarında saklanır. Nihan hayata yeniden döndüğünde, Kemal içine düştüğü acımasız kumpasın gerçeklerini hatırlar. Emir, Hakan’ı Kemal’i hemen yakalaması için sıkıştırırken, Nihan ve Kemal, Asu’nun intihar haberiyle sarsılır. Beni Affet dizisi yayın akışında öğlen kuşağında yer alıyor, saat 15:00'te 1066. bölümüyle karşınızda olacak. Bu bölümde, Hasret’e kurduğu tuzağın işe yaramasını isteyen Cüneyt, planını harekete geçirir. Cüneyt’in, Hasret’le görüştüğünü öğrenen Feride ise onu takip eder. Soluğu Hasret’in evinde alan Feride’nin Cüneyt ve Hasret’e tepkisi ne olacaktır? Star yayın akışında yer alan bir diğer program Zuhal TOPAL'la. Saat 16:15'te sunuculuğunu Zuhal Topal'ın yaptığı evlilik programı, gelin ve damat adaylarını bir araya getirerek mutlu ulaşmaları için öncü oluyor, mutlu hikayelere aracılık ediyor ve onların mutluluklarına ortak oluyor. Program her zamanki saatinde canlı yayınla karşınızda olacak. Star yayın akışında saat 19:00'da güvenilir, objektif ve kendine has tarzıyla Nazlı Çelik haberlerle karşınızda olacak. Sıcak gündemi, son dakika haberlerini, dünyadan gelişmeler ile gündemin nabzını, objektif yorumlarla takip etmek için Nazlı Çelik ile Star Haber'i kaçırmayın. Rusya ile yaşanan son gelişmeleri ve bugüne ilişkin gündem maddelerini Nazlı Çelik yorumluyor. Star yayın akışında haberlerin ardından saat 20:00'de beğenilen dizi Kiralık Aşk 63. bölümü ile karşınızda olacak. Bu bölümde, evde kimsenin olmadığını öğrenen Ömer, Defnelere gidiyor. Ama işler beklediği gibi ilerlemiyor ve İlk önce Nihan daha sonra ise Serdar ile İso eve geliyor. Bunun üzerine Ömer saklanmak zorunda kalıyor. Defne ise ne yapacağını şaşırıyor, hızlı bir şekilde evdeki davetsiz misafirleri evden göndermeye çalışıyor.

Yazarlar