Gündem 2 otomobil çarpıştı 2 ölü, 7 yaralı var

2 otomobil çarpıştı 2 ölü, 7 yaralı var

08.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’in Menderes İlçesi’nde, önceki gün akşamı üstü 19

2 otomobil çarpıştı 2 ölü, 7 yaralı var

İzmir’in Menderes İlçesi’nde, önceki gün akşamı üstü 19.00 sıralarında Gümüldür’den Menderes yönüne giden Muammer Demir yönetimindeki otomobil, bilinmeyen nedenle direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkan araç savrulup karşı yönden gelen 37 yaşındaki Ayşe Kartal Özsarı yönetimindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki otomobil hurdaya döndü. Kazayı görenler sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi.
Sağlık görevlileri, Muammer Demir’in oğlu Mustafa Yiğit Demir ile kayınvalidesi Selime Yurtçu’nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan Muammer Demir, eşi 40 yaşındaki Halime Demir, çocukları 7 yaşındaki Emin Ömer Demir ve 2 yaşındaki Elif Naz Demir ile diğer otomobilin sürücüsü Ayşe Kartal Özsarı ve bu araçtaki 44 yaşındaki Ali Özsarı ile 23 yaşındaki Canan Karaarslan yaralandı.
Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kaza nedeniyle yol bir süre araç trafiğine kapandı. Olay yerindeki incelemenin ardından kazada can veren Selime Yurtçu ile torunu Mustafa Yiğit Demir, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Jandarmanın kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.