Gündem 2 yaşındaki kızını öldürdü, evi ateşe verdi! Denizli'deki dehşette yeni gelişme

2 yaşındaki kızını öldürdü, evi ateşe verdi! Denizli'deki dehşette yeni gelişme

29.03.2023 - 16:54 | Son Güncellenme:

Denizli’de 2 yaşındaki kızı Zeynep’i boğarak öldürdükten sonra evi ateşe veren Hilal Aydın ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

2 yaşındaki kızını öldürdü, evi ateşe verdi Denizlideki dehşette yeni gelişme

 Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde Hilal Aydın (40), kızı Zeynep Aydın'ı (2) boğarak öldürdükten sonra evini ateşe verip, kaçtı. Evde uyuyan eşi Mehmet Aydın alevlerden kurtulurken, Hilal Aydın polise teslim oldu. 

Haberin Devamı

Olay, saat 03.00 sıralarında Saraylar Mahallesi 360 Sokak'ta meydana geldi. 2 katlı binadan yükselen alevleri görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi.

30 DAKİKA ALEVLERLE MÜCADELE

Evde uyuyan Mehmet Aydın'ı (53) kurtarıp, 30 dakikalık çalışma ile alevleri söndüren itfaiye ekipleri, Zeynep Aydın'ın cesedi ile karşılaştı. Küçük kızın cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Baba Aydın da polis merkezine götürüldü.

KIZINI ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Yangın sırasında adreste olmadığı belirlenen anne Hilal Aydın ise polis merkezine gidip, Zeynep'i gece yatağında uyuduğu sırada boğarak öldürdükten sonra evi ateşe verip, kaçtığını itiraf etti.

FUHUŞ İDDİASI

Hilal Aydın'ın polisteki ifadesinde; eşi Mehmet Aydın tarafından fuhşa zorlandığı iddiasıyla kızını öldürüp, yangın çıkardığını söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Denizli’de 2 yaşındaki kızı Zeynep’i boğarak öldürdükten sonra kocasının içerisinde bulunduğu evi ateşe veren anne, adliyeye sevk edildi.

1/8

2/8

3/8

4/8

5/8

6/8

7/8

8/8