Gündem 20 gün önce muhasebeci olarak işe girmişti... Hapse gönderildi!

20 gün önce muhasebeci olarak işe girmişti... Hapse gönderildi!

01.07.2019 - 11:29 | Son Güncellenme:

Fatih'te çalıştığı iş yerinin kasasından 50 bin TL çalan muhasebeci, Beyoğlu'nda bulunan bir eğlence mekanında yakalandı. Şahıs tutuklanırken, kasadan paraları alma anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

20 gün önce muhasebeci olarak işe girmişti... Hapse gönderildi

İstanbul Fatih’te çalıştığı işyerinin kasasından 50 bin lira değerinde dövizi çalan Gökhan T. isimli muhasebeci çaldığı paralarla alem yaparken basıldı. Beyoğlu’nda bir eğlence merkezinde, soygundan 16 saat sonra alem yaparken basılan ve soyduğu işyerinde 20 gün önce işe başladığı öğrenilen muhasebecinin hırsızlık anı ise güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Haberin Devamı

50 BİN LİRA DEĞERİNDE DÖVİZ

Fatihe Binbirdirek mahallesinde 27 Haziran Perşembe günü meydana gelen olayda, hediyelik eşya ticareti yapan bir dükkânda 20 gün önce Haziran ayı başında muhasebeci olarak işe başlayan 29 yaşındaki Gökhan T., sabah erken saatlerde geldiği işyerinin kasasını açıp, kasada bulunan 50 bin lira değerinde dövizi alarak işyerini terk edip kayıplara karıştı.

KAMERA SANİYE SANİYE KAYIT ETTİ

Sabah saat 07.45 de meydana gelen soygun sonrası, işyerine gelen ve kasayı açmasıyla soygunu fark eden işyeri sahibinin polise yaptığı ihbarla ortaya çıkan soygun olayında, işyerinin güvenlik kameralarını inceleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri soygunu işyerinde muhasebeci olarak çalışan Gökhan T. nin gerçekleştirdiğini tespit etti.

Haberin Devamı

16 SAAT SONRA ALEMDE BASILDI

Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen soygun sonrasında Gökhan T.yi yakalamak için harekete geçen ekipler, yaptığı çalışmalarda kendisinin Beyoğlu’nda bir eğlence merkezinde eğlendiğini tespit etti. Çaldığı paralarla alem yaparken soygundan 16 saat sonra bir eğlence merkezinde yakalanarak gözaltına alınan Gökhan T. işlemlerinin ardından aynı gün sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu.

Yazarlar