Gündem 2020'nin Bekçi adayları sabırsızlanıyor! Bekçilik sonuçları ne zaman açıklanacak? Bekçilik atamaları nasıl ve nasıl olacak?

2020'nin Bekçi adayları sabırsızlanıyor! Bekçilik sonuçları ne zaman açıklanacak? Bekçilik atamaları nasıl ve nasıl olacak?

01.12.2019 - 10:42 | Son Güncellenme:

2020 Yılında bekçi olacak adaylar, mülakat sonuçları için sabırsızlanıyor. Yeni yıla girmemize az bir süre kala bekçi adaylar, bekçilik sonuçları için günden güne meraklanıyor. Peki Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Bekçilik atamaları ne zaman olacak? Bekçilik atamaları için tarih verildi mi?

2020nin Bekçi adayları sabırsızlanıyor Bekçilik sonuçları ne zaman açıklanacak Bekçilik atamaları nasıl ve nasıl olacak

Son zamanlarda en çok merak edilen konular arasında yer alan bekçilik mülakat sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Halkın can ve mal güvenliğini korumak için görevlendirilecek olan bekçiler, yeni yılda yine güven sağlayacak. Peki bekçilik sözlü sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? Polis Akademisi ve Emniyet Genel Müdürlüğü bekçilik sonuçları için tarih verdi mi?

Haberin Devamı

BEKÇİLİK SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Bekçilik sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli olmadı. Polis Akademisi ve EGM bekçilik mülakat sonuçları için tarih belirlediğinde haberimizin içeriğinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

BEKÇİ ATAMALARI NASIL OLACAK? 

1. Yapılan sınavda başarılı olup, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olanların; ilgili Emniyet Müdürlüğüne bağlı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Sağlık Kurulu Raporları aldırılmak üzere hastaneye sevkleri yapılacaktır.

2. Sağlık şartları bakımından Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine girmeye elverişli olduğu anlaşılanlar aday memur olarak atanacaktır. Ataması yapılanlardan, feragat edenler ile geçerli bir mazereti olmaksızın kanuni süresi (ilan tarihinden itibaren 15 iş günü) içerisinde görevine başlamayanların atamaları ise iptal edilecektir.

3. Ataması yapılan aday memurlar arasından feragat edenler ile kanuni süreler içerisinde göreve başlamayanların yerine, her il ve ilçe kontenjanı için ayrı ayrı düzenlenen yedek listesinin başından başlanarak sırası ile yedek aday çağrılacaktır.