Gündem 21 Kasım ATV yayın akışı

21 Kasım ATV yayın akışı

21.11.2016 - 11:40 | Son Güncellenme:

21 Kasım ATV yayın akışında yayınlanacak olan animasyon, dizi ve filmleri sizler için bir araya getirdik. İçeriğimizin devamında 21 Kasım ATV yayın akışına ait detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz

21 Kasım ATV yayın akışı

ATV TURKUVAZ MEDYA grubu bünyesinde yayın yapan, genel yayın yönetmenliğini Metin ERGEN'in yaptığı ulusal bir televizyon kanalıdır. Bir çok sevilen dizi ve programı bünyesinde bulundurmaktadır. Bütün bir hafta boyunca ATV yayın akışında hangi programların yayınlanacağını internet sitesinden öğrenebilirsiniz. 21 kasım ATV yayın akışında animasyon filmleri, haberler ve sevilen bir çok dizi yer alıyor. ATV yayın akışının detaylarını içeriğimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

21 Kasım ATV Yayın Akışında Neler Var?

21 kasım ATV yayın akışı, saat 07:00'de Nihan GÜNAY'ın sunumuyla Kahvaltı Haberleri ile başlıyor. Günün, geçtiğimiz haftanın ve önümüzdeki haftanın gündemi, ilgi çekici ve renkli haberler ile yeni haftaya ATV ile keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz.

Saat 10:00'da Müge ANLI ile Tatlı Sert programıyla devam ediyor. Bugüne kadar birçok faili meçhul cinayet, birçok kaybolan kişinin bulunmasına aracılık eden Müge ANLI yine program içerisinde birçok sosyal sorumluluk projesiyle de yardımlarda bulunuyor. Bu bölümün önemli gündem maddesi ise Şengül TÜRK'ün başına ne geldi?

Haberin Devamı

Saat 13:00'de Deniz TÜRE'nin sunumuyla ATV Gün Ortası haberleri karşınızda olacak. Program içeriğinde, son dakika haberleri, siyasi ve ekonomik gelişmeler ile birlikte, sağlık konularındaki önemli gelişme ve projelerden de bahsediliyor.

Saat 13:40'ta Karavan isimli yemek programının 16. bölümüyle karşınızda oluyor. Birbirinden marifetli, hızlı ve kararlı 5 çiftin yarıştığı yemek programı, hem yemek bilgilerinizi geliştiriyor, hem de yarışma formatıyla eğlenceli anlara neden oluyor.

Esra EROL'un sunumuyla ' Esra EROL'da ' 21 kasım ATV yayın akışında saat 16:20'de yayında olacak. Tam 9 sezondur beğeniyle seyredilen program, gelin ve damat adaylarını buluşturmaya devam ediyor.

Saat 19:00'da ATV Ana Haber ile devam edecek. Hızlı, doğru, tarafsız haber anlayışı ve Cem ÖĞRETİR'in analiz yorumlarıyla birlikte yayında olacak.

Saatler 20:00'yi gösterdiğinde , Kırgın Çiçekler dizisi yayında olacak. Annesi tarafından yetimhaneye terk edilen Eylül'ün acıklı hikayesi 59. Bölüm ile karşınızda olacak.

Saat 23:45'te dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran bilgi yarışması yayında olan Kim Milyoner Olmak İster? Selçuk YÖNTEM'in sunumuyla karşınızda olacak.

Gecenin sonunda saatler 00:30'u gösterdiğinde gündem başlıklarını ve haberlerini kaçıranlar için, gece haberleriyle Melih ALTINOK karşınızda olacak.