Gündem 28 Kasım Show TV yayın akışı listesi

28 Kasım Show TV yayın akışı listesi

28.11.2016 - 10:37 | Son Güncellenme:

28 Kasım SHOW yayın akışında bulunan eğlence programları, dizi ve filmleri sizler için bir araya getirdik. Show TV yayın akışında bugün izleyicinin merakla beklediği “İçerde” var. Yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak olan dizi, Show TV yayın akışı listesinde saat 20:00’da başlıyor.

28 Kasım Show TV yayın akışı listesi

28 kasım SHOW yayın akışı, haftaya her gün olduğu gibi Gelin Evi ile başlıyor.. Nasıl bir gelin adayı olduklarını ispat etmek için 5 gelin adayı her gün birbirinin evlerini ziyaret ediyor, haftanın sonunda 5 tam altın kazanma şansları var. Yeni haftadaki yeni adayların tanıtımıyla yayında olacak programı kaçırmamak için 07:15'te ekran başında olun. Saat 09:30'da Zahide YETİŞ'le isimli programla devam ediyor. Bizden biri, içten samimi anlatımıyla halkımızın beğenisini ve sevgisini kazanan Zahide YETİŞ yaşanmış hikayeler, yemek tarifleri, kendi alanlarında uzmanlaşmış birçok ünlü konuk ile birlikte size hayata dair aynı zamanda keyifli bilgiler paylaşıyor.

Haberin Devamı

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

28 kasım SHOW TV yayın akışında yer alan bir diğer program da Nursel'in Evi saat 12:00'de yayında. Eski var mısın yok musun yarışmacılarından Nursel ENGİN, programda evinde misafirlerini ağırlayarak , yemekten ev temizliğine, güzellik sırlarından hobi bahçe işlerine hayata dair birçok püf noktasının yer aldığı hayatınızı kolaylaştıracak bir çok bilgiyle karşınıza çıkıyor. Saat 13:00'te Gelin Evi programı yeni haftanın ilk bölümü ile karşınıza çıkıyor. Seda SAYAN ve Uğur ARSLAN'ın sunduğu evlilik programı Evleneceksen Gel 28 kasım SHOW TV yayın akışında saat 15:00'te yayında olacak. Hayatlarına yepyeni bir sayfa açmak isteyen gelin ve damat adaylarının sesini duyurmak, onlara uygun eş adayını bulmak için ekran karşısına geçiyorlar. 28 kasım SHOW TV yayın akışı 18:45'te Show Haber ile devam ediyor. Tecrübeli sunucu Jülide ATEŞ'in sunumuyla tarafsız ve doğru haber ve yeni haftada gündemin nabzını tutmak için haber saatinde ekranda olun. Saatler 20:00'yi gösterdiğinde Türkiye'nin yeni fenomen dizilerinden olmaya aday İçerde Dizisi yayında olacak. Çağatay ULUSOY'un başrolde yer aldığı dizi, aslında birbirlerini düşman sanan iki kardeşin intikam mücadelesine sahne oluyor. 11. bölümü yayınlanacak dizinin bu bölümünde; Mert ve Coşkun karşı karşıya gelirken, Sarp ise Alyanak'ın peşine düşüyor. Bakalım Alyanak'ı Yusuf müdür mü, yoksa Celal mi önce yakalayacak. Süprizlerle dolu bu bölümü kaçırmayın.