Gündem 28 müdür daha değişti

28 müdür daha değişti

23.12.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne Selami Altınok’un getirilmesinin ardından dün gece 25 polis müdürünün daha görev yerleri değişti.

28 müdür daha değişti

En dikkat çeken değişiklik ise Fatih İlçe Emniyet Müdürü Ertan Erçıktı’nın müdüriyet emrine alınması ve narkotik şube müdürünün yerinin değiştirilmesi oldu. Ertan Erçıktı, 4 gün önce Asayiş Şube Müdürü iken eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın tarafından Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilmişti. Dikkat çeken diğer bir değişiklik ise Narkotik Şube Müdürü Özcan Bulduk’un Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilmesi oldu. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Metin Titiz ile Personel Şube Müdürü Emin Yılmaz ve Çevik Kuvvet Şube Müdürü Muhammet Fatih Sarıyıldız da görevden alınan isimler arasında yer aldı.

İzmir’de 3 atama daha
İzmir’de ise ikinci dalga tayinlerde, üç şube müdürünün daha yeri değiştirildi. Emin Göktaş, Tanık Koruma Şube Müdürlüğü’ne atandı. Şevket Canıtez, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne, Mehmet Akpınar da, Bornova İlçe Emniyet Müdür yardımcılığı görevine getirildi.