Gündem Bugünün anlam ve önemine özel 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları!

Bugünün anlam ve önemine özel 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları!

30.08.2019 - 07:11 | Son Güncellenme:

Yurdumuzun dört bir yanında Zafer Bayramı kutlamaları tüm heyecanıyla yaşanıyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yılını kutlarken, Türk Kurtuluş Savaşı’nın en önemli kilometretaşını oluşturan bu savaş, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin de yolunu açtı. Milyonlarca vatandaşlar ise bu özel günün anlam ve önemine yakışır Zafer Bayramı mesajları için arayışa koyuldu. İşte en güzel Zafer Bayramı mesajları, 30 Ağustos gününe en anlamlı mesajlar haberimizde...

Bugünün anlam ve önemine özel 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları

En güzel 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları, en anlamlı 30 Ağustos mesajları, en özel Zafer Bayramı mesajları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Zafer Bayramı, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan resmi, ulusal bir bayramıdır. İşte yurdumuzda kutlanan Zafer Bayramı'na özel 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları...

Haberin Devamı

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI

- Zafer elbette başaracağım diyenin ve başaracağına inananlarındır. Bu güzel memleketimizde zaferi hak eden Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

- Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza sebep olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizden Allah razı olsun, mekanları cennet, ruhları şâd olsun. Zafer Bayramımız kutlu olsun.

- Bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara, rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele göstermiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Haberin Devamı

- Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

- Bu büyük zaferin yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz.

- Milli mücadele boyunca başta Atatürk olmak üzere bu vatan uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi şükranla anar yüce Türk milletinin Zafer Bayramını kutlarım.

- 30 Ağustos Zaferi, çağdaş uygarlık düzeyine çıkmak için başlatılan büyük mücadelenin askeri alandaki başarısıdır. Başta ekonomi, eğitim olmak üzere öteki alanlardaki mücadelemiz sürüyor. 30 Ağustos Zafer Bayramını bu ruhla kutluyoruz.

- İstiklal Mücadelemizin kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor,30 Ağustos Zafer Bayramınızı Kutluyorum.

- Bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara, rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele göstermiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.