Gündem 6 Temmuz planlı elektrik kesintileri! Elektrikler ne zaman gelecek?

6 Temmuz planlı elektrik kesintileri! Elektrikler ne zaman gelecek?

05.07.2019 - 20:28 | Son Güncellenme:

6 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan planlı elektrik kesintisi listesi BEDAŞ, ve AYEDAŞ tarafından açıklandı. Yapılacak olan planlı kesintiler ile birçok ilçe ve mahalle karanlığa gömülecek. Peki İstanbul'un hangi ilçelerinde 6 Temmuz Cumartesi günü planlı kesinti yaşanacak?

6 Temmuz planlı elektrik kesintileri Elektrikler ne zaman gelecek

6 Temmuz planlı kesinti takvimi BEDAŞ ve AYEDAŞ tarafından açıklandı. Yapılan açıklamada birçok ilçe ve mahallede bakım programı kapsamında ev ve iş yerlerine elektrik verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek olan ilçe ve mahalleler belirlendi. Peki yarın hangi ilçelerde kesinti yaşanacak? Elektrik kesintileri hangi ilçelerde yaşanacak?

Haberin Devamı

MURATPAŞA Mh., ÜSTÜN Sk., TUNA Cd., ÖZTUNÇ Sk., (BAYRAMPAŞA İlçesi) ve civarında 09:00 - 12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

MURATPAŞA Mh., KAMİL Cd., (BAYRAMPAŞA İlçesi) ve civarında 13:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

MALTEPE Mh., BESTEKAR MEDENİ AZİZ EFENDİ ÇIKMAZI Sk., BESTEKAR MEDENİ AZİZ EFENDİ Sk., (ZEYTİNBURNU İlçesi) ve civarında 13:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

YENİDOĞAN Mh., KANARYA Sk., KIZILAY Sk., YAYLA Sk., ÖZTÜRK Sk., ABDİ İPEKÇİ Cd., BURCU Sk., (BAYRAMPAŞA İlçesi) ve civarında 13:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Haberin Devamı

BAHÇEŞEHİR 1. KISIM Mh., 2801. Sk., G-3006 Cd., DELİKLİKAYA YOLU Sk., ALİYA İZZET BEGOVİÇ Cd., ASMALI Cd., (BAŞAKŞEHİR İlçesi) ve civarında DELİKLİKAYA Mh., ENDER Sk., (ARNAVUTKÖY İlçesi) ve civarında 02:00 - 04:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ORTAMAHALLE Mh., NUMUNEBAĞI Cd., ABDİ İPEKÇİ Cd., FATİH Sk., (BAYRAMPAŞA İlçesi) ve civarında 09:00 - 12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BAHÇEŞEHİR 1. KISIM Mh., 2801. Sk., DELİKLİKAYA YOLU Sk., (BAŞAKŞEHİR İlçesi) ve civarında 09:00 - 12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

KOCASİNAN MERKEZ Mh., KARADENİZ Cd., KONAK Sk., NADİDE Sk., TOMURCUK Sk., ARA Sk., GÜL 1 Sk., ÇİĞDEM 2 Sk., LALE 3 Sk., KEMAL SUNAL Cd., ORDU Cd., (BAHÇELİEVLER İlçesi) ve civarında 13:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Haberin Devamı

CUMHURİYET Mh., ARPA SUYU Sk., SİLAHŞÖR Cd., İZZETPAŞA Sk., SADIK ŞENDİL Sk., KAZIM ORBAY Cd., (ŞİŞLİ İlçesi) ve civarında 09:00 - 13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

FERİKÖY Mh., KUYULUBAĞ Sk., SAVAŞ Sk., BARUTHANE Cd., GEDİZ Sk., DUATEPE Mh., LALA ŞAHİN Sk., ŞAHAP Sk., (ŞİŞLİ İlçesi) ve civarında 09:00 - 13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ŞİRİNEVLER Mh., ÇEŞME Sk., ÇAĞLAYAN Sk., ÇAYIROVA Sk., BENTLER Sk., SARNIÇ Sk., CENGİZ TOPEL Cd., SEMBOL Sk., ŞEREF Sk., ÜNVER Sk., BOZKIR 1 Sk., (BAHÇELİEVLER İlçesi) ve civarında 09:00 - 12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

FERİKÖY Mh., DUYGU ÇIKMAZI Sk., OZAN Sk., KUYULUBAĞ Sk., ŞAHİN Sk., GEDİZ Sk., KURTULUŞ Cd., BAYIR Sk., BOZKURT Cd., (ŞİŞLİ İlçesi) ve civarında 11:00 - 14:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Haberin Devamı

DEREAĞZI Mh., MODA Cd., (BEYLİKDÜZÜ İlçesi) ve civarında 10:00 - 18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

YAYLA Mh., LALA ŞAHİN Sk., ERDEM Sk., HİLAL Sk., (ŞİŞLİ İlçesi) ve civarında 11:00 - 14:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

SELİMPAŞA Mh., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 00:00 - 09:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.