Gündem 8. kattan düşerek ölen genç kızın annesi konuştu! Kızım öldürüldü

8. kattan düşerek ölen genç kızın annesi konuştu! Kızım öldürüldü

26.01.2021 - 13:11 | Son Güncellenme:

İstanbul’da Esenyurt'ta bir otelin 8. katından düşerek şüpheli şekilde ölen 17 yaşındaki Zerda Curka'nın annesi Tülay Dağ, Adli Tıp Kurumu önünde "Benim kızım öldürüldü" dedi. Ancak otel odasında Curka ile birlikte olan 4 kişinin şüpheli değil, tanık olarak ifadelerinin alındığı öğrenildi.

Esenyurt'ta bir otelin 8. katından düşerek şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 17 yaşında Zerda Curka'nın cenazesi babası tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Kars'a götürüldü.

Haberin Devamı

Adli Tıp Kurumu önünde gazetecilere konuşan anne Tülay Dağ da, "Kızım beni gece aradı konuştuk. Sonra sabah arkadaşı Yurda aradı beni. 'Teyze senin emanetine sahip çıkamadım' dedi. 'Zerda kendini camdan attı' dedi. Benim o an telefon elimden düştü. Kendimden geçtim. Benim kızımı öldürdüler. 2 erkek, 3 kız 5 arkadaşıyla beraber gidiyor otele. Gece aradı. 'Anne internetini aç seninle görüntülü konuşmak istiyorum' dedi. Cumartesi günü uçağa bindi. Pazar günü buraya geldi. Arkadaşları doğum günü kutlamak için gittiklerini söyledi. Otel müdürü aldı içeri. Benim kızımı öldürdüler. Benim kızım kendini atmaz. 'Bir insan kendini atar mı?' diyordu. Arkadaşlarının ifadesi alınıp serbest bırakılmış. Ben 5 kişiden de şikayetçiyim. Onlar attı. Onlar öldürdü. Kızımın katilini bulun. Otel müdürü neden aldın içeri. Benim kızım 17 yaşındaydı. Başka kimlikle girmiş" ifadelerini kullandı

Haberin Devamı

 

TANIK OLARAK DİNLENDİLER

Öğrenilen bilgiye göre Zerda Curda ile olay anında odada bulunan biri kuzeni olan 4 kişi şüpheli olarak gözaltına alınmadı. Olayın tek şahidi olan 4 kişi polis tarafından “tanık” olarak dinlendi. Otel müdürünün ise ifadesinin alınıp alınmadığı henüz öğrenilemedi.