Gündem Acıbadem’e yüzme havuzu ve spor merkezi açıldı

Acıbadem’e yüzme havuzu ve spor merkezi açıldı

17.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kadıköylülerin spor tesisi ihtiyacına çözüm üretmek için harekete geçen Kadıköy Belediyesi, geçtiğimiz yıl Acıbadem Mahallesi’nde yapımına başladığı yüzme havuzu ve spor merkezinin açılışını yaptı.

Acıbadem’e yüzme havuzu  ve spor merkezi açıldı

Kadıköy Belediyesi’nin ilk yüzme havuzu ve spor merkezi olan tesis açılışına çok sayıda Kadıköylü katıldı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Milletvekilleri Barış Yarkadaş, Gürsel Erol, Sezgin Tanrıkulu, Onursal Adıgüzel, CHP PM Üyeleri Kadir Gökmen Öğüt, Berhan Şimşek, CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, Kadıköy Eski Belediye Başkanı Selamı Öztürk’ün katılımıyla gerçekleşen açılış CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajı ile başladı.
Açılışta konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, her yaştan Kadıköylü için çalışmalar yaptıklarını ifade ederek “Her yaştan insanımız için projeler hayata geçirdik. Yaşam devam ettiği müddetçe yürüme, güzellikler oluşturmaya ve güzellikleri her birlikte paylaşmaya, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
İki salon var
Acıbadem Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi’nde havuz dışında iki ayrı spor alanı tasarlandı. Tesisin birinci ve ikinci katında 197 metrekare ve 86 metrekare olmak üzere toplam 283 metrekareden oluşan 2 adet spor salonu var. Bu alanlarda uzman eğiticiler eşliğinde pilates, yoga, zumba, thai boks dersleri verilecek. Ayrıca çocuklar için jimnastik eğitimi de verilecek.

Haberin Devamı