Gündem Acun Ilıcalı’dan sms oylaması açıklaması

Acun Ilıcalı’dan sms oylaması açıklaması

28.04.2016 - 09:48 | Son Güncellenme:

Survivor 2016 adalarının birleşmesi öncesinde 26 Nisan 2016 salı gecesi yapılan son elemede Tuğba Özay elenmişti. Survivor’da ilk kez bir elemenin SMS sıralaması sonuçları ise yayınlanmamıştı. Acun Ilıcalı’dan Survivor sms oylaması ile ilgili manipülasyon iddialarına böyle yanıt verdi.

Acun Ilıcalı’dan sms oylaması açıklaması

Acun Medya bugün SMS sıralaması sonuçlarını yayınladı. Survivor elemesine çıkan 4 ismin sıraması bir gün gecikmeli olarak yayınlandı. Ancak son elemenin SMS sıralaması birincisi Serkay Tütüncü çıkmıştı. Acun Ilıcalı Survivor 2016‘daki oylama sistemi hakkında merak edilenleri anlattı ve 26 Nisan sms oylama sonuçlarını açıkladı.

TUĞBA ÖZAY ELENDİKTEN SONRA İLK BUNU YAPTI!

İşte Survivor’ın yayınlanan noter onaylı 26 Nisan 2016 tarihli SMS sıralaması sonuçları;

1. Serkay Tütüncü
2. Semih Öztürk
3. Gizem Kerimoğlu
4. Tuğba Özay

SURVİVOR YARIŞMACILARI VERDİKLERİ KİLOLARLA ŞAŞIRTTI

ACUN ILICALI’DAN SMS OYLAMASI AÇIKLAMASI

Acun Ilıcalı Survivor’da elenenleri ve birincileri belirleyen sms oylaması hakkında merak edilenleri de açıkladı. Sms oylamasının en güvenli sistem olduğunu ve manipülasyon ihtimalinin olmadığını açıklayan Ilıcalı “Biz kendimizi 3 gsm operatörüne teslim ettik” dedi. İşte Acun Ilıcalı’nın sms oylama açıklaması:

“Survivor’daki oylama sisteminde sms oylamasının sebebi manipülasyonu önlemektir. Bugün elektronikte başarılı arkadaşların o yeteneklerini oylama üzerinde kullanmamaları için kullanmaması için Türkiye’de tek sağlıklı oylama sistemi vardır o da sms oylamasıdır. Bugün biz kendimizi 3 operatöre kendimizi emanet ettik üzerine de noterimizi onaylıyor ve bize yolluyor. En ufak bir manipülasyon olma ihtimali yok. Oyların hepsi operatörler tarafından gönderilip noterden onaylandıktan sonra bize geliyor.

Oy sayısı yüksek olduğu için 45 dakikada toplanalım da oy atalım birisine derece yaptıralım durumu Survivor’da geçerli değildir. Survivor’da oy sayısı manipüle edilemeyecek kadar çok olduğu için o anki hissiyatının oylamaya yansımasıdır. Bu oylamanın güvenli olması için seçtiğimiz bir yöntemdir. Survivor’ın jürisi seyircilerimizdir. Seyircimiz karar veriyor ve biz elemeyi yapıyoruz. Bu en güvenli yöntemdir”