Gündem Adem Kılıçcı Survivor All Star’a neden katılmadığını açıkladı

Adem Kılıçcı Survivor All Star’a neden katılmadığını açıkladı

17.01.2024 - 17:56 | Son Güncellenme:

Milliyet Youtube'da yayınlanan ''Ünlü Sohbetleri'' programında bu hafta milli boksör Adem Kılıçcı konuğumuz oldu. Adem Kılıçcı Survivor All Star’a bu yıl neden katılmadığını açıkladı.

Milliyet Youtube'da yayınlanan ''Ünlü Sohbetleri'' programında Survivor All Star şampiyonlarından Adem Kılıçcı hakkında merak edilen sorulara yanıt verdi. Survivor All Star’a bu yıl neden katılmadığını açıklayan başarılı isim önümüzdeki yıl için yeşil ışık yaktı.

Haberin Devamı

Adem Kılıçcı: Acun Ilıcalı benim için başarı demek

Hoş geldin. Nasılsın?

İyiyim teşekkür ederim. Her şeyden önce iyi, başarılı, huzurlu, sağlıklı bir yıl diliyorum.

Biz seninle buluşalı 1 yıl olmuş. Bu sürede neler değişti hayatında?

Yani açıkçası çok fazla bir şey değişmedi. Dünyanın değiştiğini gördüm. Bu bir yılda insanların değiştiğini gördüm. Kötülüğün çok daha fazla baskın hale gelip dünyayı sömürdüğünü gördüm. Belki de vardı ama biz fark edemedik. Özellikle 2023’te bir şeylerin ters gittiğini gördüm. Önemli olan zorluğun içinde var olabilmek.

Adem Kılıçcı Survivor All Star’a neden katılmadığını açıkladı

Adem Kılıçcı’nın hayatına baktığımız zaman şampiyonluklar, ödüller, kupalar…  Bu sana ne hissettiriyor?

Başarılarımdan daha çok başarısızlıklarım var aslında. Ama hani Michael Jordan’ın bir sözü vardır; ‘’ ben kaybede kaybede, ata ata, kaçıra kaçıra aslında kaçırmamayı öğrendim. Yani gerçekten hayat çok büyük bir talim yani kaybede kaybede öğreniyorsun bir şeyleri…

Haberin Devamı

Sen ailene de çok düşkün bir insansın. Aile senin için ne ifade ediyor?

Aileye düşkün olmama gibi bir şey olamaz zaten. Gerçekten aileniz kim olursa olsun sonuçta seni var eden insanlar. Şimdi biz mesela şu anki halimizde babamızın bazı kararlarını belki de hani çok geçmiş işte tarihi geçmiş kararlar olarak görebiliyoruz. Bu gayet normal bir şey. Bizim çocuklarımızla bizim kararlarımızı öyle görecekler. Hepimiz ailemizde problemler yaşadık. Hepimiz travmalar yaşadık ama aile olabilmek zaten bu travmaların üstünden kalkmak demek. Yani ben çok zor şeyler yaşadım ailemle. Yeri geldi kızdım, yeri geldi öfkelendim ama aileyi sevmekten başka bir şey yapamazsınız yani onlar senin çekirdek kadron.

Balık burcuymuşsun. Taşıyor musun burcunun özelliklerini?

Çok belli etmem. Yükselenim koç. Koç biraz daha korumacıdır. Benim bir tarafta örülü bir duvarım varken diğer tarafta duygusal bir yanım var.

"Her insan kendi hayatının aktörüdür" demiştin bir röportajında. Peki senin hayatın film olsa türü ve adı ne olurdu?

Umut ve mücadele olurdu. Yani bir umut hikayesi olabilirdi…

Survivor All Star başladı. Gözlerimiz seni aradı. Neden gitmedin?

Haberin Devamı

Acun abiyle görüştük ama olmadı.  Bu yıl kendimi hem psikolojik hem antrenman olarak hazır hissetmediğimi söyledim.

"Bir daha asla katılmam" deyip katılanlar için ne diyeceksin?

Bende bunu diyenlerden birisiyim. Hani derler ya etmem dersin edersin yapmam dersin yaparsın küsmem dersin küsersin. Yani hayat sana her şeyi yaptırıyor.

Kimin şampiyon olmasını istersin?

Ben Merve Aydın’ın şampiyon olmasını çok isterim. Çünkü hak ediyor. 2015 yılında da bence çok büyük bir şanssızlık yaşadı. Kesinlikle şampiyon olacağını düşünüyorduk.

İYİ BİR YARIŞMACI AMA KÖTÜ BİR BAŞROL

Turabi de yarışanlar arasında... Daha önce de bir gerilim yaşamıştınız. Neler düşünüyorsun onun için?

Benim atışmam olmadı. O Amerika'dan paralel evrenden bana bir şeyler yazdı çizdi. Bazı insanlar bakteri gibidir. Sadece rahatsız eder. Mesela Poyraz ile tartışıyorlar. Kendisi baştan aşağı steroid doluyken adama diyor ki steroid kullanıyorsun. Yani bunu delikanlı bir şekilde söyleyecek kadar yürek de yok. İyi bir yarışmacı ama benim için Survivor'da kötü bir başrol. Benim bu yıl yan yana yarışabileceğim bir yarışmacı değildi. Yani psikolojik olarak buna hazır değildim açıkçası.

Haberin Devamı

Turabi sence finali görür mü?

Görebilir tabii ki. Oradaki favorilerden bir tanesi...

Son dönemde Survivor eski yarışmacılarının Acun Ilıcalı için sözleri de çok tartışıldı. Sen ne düşünüyorsun Batuhan’ın sert eleştirileri için?

Batuhan’ın düşüncesi saygı duyuyorum. Ya bu normal bir şey yani güç dengesiyle alakalı bir şey. Ama parasını vermek çok fazla. Ben mesela Acun ağabey ile çok farklı şeyler konuşuyorum bazen. Benimle bazen arkadaş gibi bazen sırdaş gibi bazen de patron gibi konuşuyor.

Acun Ilıcalı’nın senin hayatındaki yeri ve önemi ne?

Acun abi benim için gücü ve başarıyı temsil ediyor… İnsanlara yön veren, liderlik yapan ve hayallerimi gerçekleştiren birisi…

Senin önümüzdeki dönem için planlarını da merak ediyorum?

Hayatımda yeni bir başlangıç yaptım ve bu başlangıcı sürdürmek istiyorum. Çok şükür güzel bir işim var. Hayatım yolunda herhangi bir sıkıntım yok. İşim ile alakalı bir takım bazı projelerim var. Yani spor sektörüyle alakalı. Sinemayla alakalı bir projem var. O projeyi şimdi çok fazla dillendirmek istemiyorum ama gerçek bir hikayeden oluşan ve gerçekten güzel bir hikaye… Gerçekleştirebilirsek zaten göreceksiniz.

Haberin Devamı

Oyunculuk düşünüyor musun?

Oyunculuk bir dönem düşündüm. Hatta bununla ilgili eğitim de aldım. Hocalarımdan da çok iyi yorumlar almıştım. Ama sonra biraz soğudum açıkçası

Yeni yıldan beklentin ne?

Aslında biraz duygusal bir beklentim var. Biraz dünyanın değiştiğini düşünüyorum. Yani güç dengelerinin değiştiğini düşünüyorum. Bu dengelerin inşallah biraz da iyi insanların elinde olmasını diliyorum. İyiliğin biraz daha yayılmasını, duyarlılığın biraz daha yayılmasını istiyorum. Başarısızlığın başarıyı gölgelemediği bir yıl hayal ediyorum. Kendimle alakalı da güzel hayallerim var tabi ki…